Home 2017-07-06T23:35:32+00:00

Wij zijn één van de marktleiders in ICT Managed Services. We leveren professionele ICT diensten voor bedrijven.

Bekijk de bedrijfsvideo
Enterprise Management
Cloud services
Voice over IP

Managed Services

Volledig beheerde, geoptimaliseerde en beveiligde infrastructuur en diensten

Enterprise Management

Uw infrastructuur en servers zijn de basis van een goed functionerende ICT omgeving. Wij waarborgen de stabiliteit, houden de veiligheid optimaal en lossen storingen snel op.

Kom meer te weten

End-user Management

Oplossingen om eindgebruikers te voorzien van een goede werkomgeving waarbij we rekening houden met gebruikersvriendelijkheid, veiligheid en stabiliteit.

Kom meer te weten

Connectiviteit

Snelle en betrouwbare verbindingen zijn nodig voor het datatransport binnen uw ICT-omgeving. We bieden diverse oplossingen om een veilig en stabiel communicatienetwerk te realiseren.

Kom meer te weten

Cloud Services

Wij faciliteren zowel private-, shared- als hybride cloudoplossingen. We schalen flexibel mee met uw bedrijf, waarborgen de veiligheid en zorgen dat uw ICT omgeving altijd beschikbaar is.

Kom meer te weten

Voice over IP

Wij ontwikkelen een professioneel telefonieplatform welke zowel in de cloud als on-premise beschikbaar is. We realiseren hoge kostenbesparingen en maatwerk functionaliteiten.

Kom meer te weten

Vertrouwd door meer dan 650 klanten

Bij Reset is het onze passie om de hoogste kwaliteit te bereiken voor onze klanten. Dit doen we samen met betrouwbare partners die passen bij onze organisatie. Zo bieden we mooie concurrerende oplossingen.

Roland Ketel, Directeur van Reset Groep B.V.
Bekijk onze referenties