Home 2017-12-20T09:21:03+00:00

Reset is één van de marktleiders in ICT dienstverlening. We leveren, implementeren en beheren ICT infrastructuren voor bedrijven. Dit doen wij met onze eigen producten en diensten vanuit ons eigen datacenter. Hiermee ondersteunen wij u op gebied van ICT Beheer, Cloud, telefonie en connectiviteit.

Reset heeft zich in 10 jaar bewezen als betrouwbare partner. We zijn zelfstandig gegroeid tot zo’n 40 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme.

Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren om uw klantvraag te vertalen in een stabiele, betaalbare en kwalitatief goede oplossing. We waarborgen dit met onze diensten zoals Monitoring en Patch Management.

Vanuit ons eigen datacenter faciliteren wij diensten zoals Cloud Desktop, Cloud Back-up, Cloud E-mail, VoIP telefonie en Hotspot+ Wi-Fi oplossingen.

Bekijk de bedrijfsvideo
Open de brochure

Of bel met onze servicedesk

Reset biedt oplossingen voor:

Accountancy- en Administratiekantoren

Architectenbureaus, Engineering en Bouw

Onderwijs en Educatie

Overige organisaties

Vertrouwd door meer dan 650 klanten

Bekijk onze referenties

KPN stopt met ISDN.
Waar moet u op letten met overstappen naar VoIP?

VoIP is één van de meest populaire alternatieven voor ISDN. Met deze techniek koppel je de telefooncentrale over internet via Voice over IP aan het publieke telefoonnetwerk.

Dit is een perfect alternatief voor ISDN, realiseert grote besparingen en geeft nieuwe mogelijkheden. Er zijn echter ook zaken waar u rekening mee moet houden. Met dit artikel willen we u op de hoogte brengen van alles wat u moet weten wanneer u de overstap naar VoIP telefonie maakt.

Lees het artikel op ons blog