Antivirus

Zakelijke antivirus voor bedrijven.

Onze Antivirus maakt gebruik van Bitdefender, een bewezen oplossing in de zakelijke markt op gebied van antivirus, antimalware, content-filtering en ransomware-beveiliging.

Antivirus

Antivirus komt niet alleen.

In combinatie met onze Cloud Back-up en Security Audits bieden wij een waterdichte oplossing tegen cyberaanvallen.

Monitoring geïntegreerd

Ons Network Operations Center garandeert altijd de juiste werking

Bewezen technologie

Een bewezen product voor de zakelijke markt, gebaseerd op Bitdefender

Flexibele contracten

Betaal enkel voor hetgeen u gebruikt

Snelle oplevering mogelijk

Oplevering binnen
1 uur zonder meerprijs

Inclusief ondersteuning

Dagelijks bereikbaar van 08:30 t/m 17:30.
24/7 storingsdienst.

Antivirus geïntegreerd in onze monitoring.

Onze Managed Antivirus dienst is direct geïntegreerd in ons monitoringsysteem. Niet correct functioneren van endpoints zal door ons Network Operations Center worden opgevolgd zodat deze altijd beschikbaar is en betrouwbaar functioneert.

Reset NOC Monitoring
Microsoft

Ongewenste software blokkeren

Blokkeer uw gebruikers om ongewenste software te installeren. Verhoog hiermee de productiviteit en maak het onmogelijk om onveilige applicaties te installeren.

Content Filtering

Blokkeer het bezoeken van websites aan de hand van de content. Bepaald door middel van categorieën van welke soorten websites toegestaan zijn.

Ontvang realtime notificaties.

Krijg realtime notificaties en diepgaande rapportages van uw endpoints. Als er een infectie plaatsvindt zorgen we er voor dat alles snel weer onder controle is.

Firewall

Help uw eindgebruikers zich te beschermen. Voorzie uw werkplekken van een intelligente en volledig configureerbare twee-weg firewall.

Ontvang notificaties

Gedragsherkenning

Gedragsherkenning

Detecteer programma’s en bestanden die gedrag vertonen die virussen zouden kunnen zijn. Zo houden we onbekende malware buiten de deur.

Signatuur gebaseerde scans

Scan uw systemen met de laatste up-to-date virusdefinities welke bescherming bieden tegen de laatste malware-bedreigingen.

Uw vaste contact.

Als u belt met de servicedesk, krijgt u een medewerker aan de lijn die op de hoogte is van uw bedrijf en laatst uitgevoerde werkzaamheden. U bent zo vlot mogelijk geholpen en in geval van complexe problemen wordt er snel geschakeld tussen de juiste personen.

Servicedesk Reset

Datacenter Reset

Wij hebben eigen datacenters.

Wij vinden het belangrijk om volledige controle over data te hebben. Daarom hebben wij een eigen infrastructuur en eigen servers, die wij volledig zelf beheren in twee gerenommeerde datacenters. Onder andere Bij SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam.

Onze partners.

Datacenter Equinix
Datacenter Smartdc
Sophos Silver Partner
Veeam CSP Partner

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens