ICT productiebedrijf

ICT voor productiebedrijven.

ICT is de backbone van uw productiebedrijf. Reset levert ijzersterk netwerk- en systeembeheer waarop uw systemen en processen stabiel kunnen draaien.

Een geautomatiseerd inkoop, verkoop, én productieproces heeft een stabiele basis nodig. Wij verzorgen uw software in de cloud en monitoren uw lokale infrastructuur.

ICT voor uw productiebedrijf

Samenwerken met kwaliteit aan kwaliteit.

Reset hecht grote waarde aan zijn vaste waarden: betrouwbaarheid, kwaliteit en eerlijkheid. Deze waarden worden gedragen door het management en de ca. 40 medewerkers. Het zijn bovendien waarden die alleen te handhaven zijn door teamspirit, onderling vertrouwen en loyaliteit. Met oprechte interesse en betrokkenheid bij de klant, de mens achter de opdracht én de eindgebruiker. Reset zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

Laxmi Organic Industries - Leiden

Laxmi Organic Industries – Leiden

E-Controls Europe - Delfgauw

E-Controls
Delfgauw

Van Dams kwastenfabriek

Van Dams kwastenfabriek
Culemborg

Greenspeed - Rotterdam

Greenspeed
Rotterdam

adésys
Wateringen

Klantcase

Van Dam’s Kwastenfabriek, ambachtelijk vooruitstrevend

Van Dam’s Kwastenfabriek BV, is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek, opgericht in 1928. Ze zijn de laatst overgebleven kwastenfabriek van Nederland. Al meer dan 14 jaar verzorgt Reset het beheer van hun ICT. Tegenwoordig draaien alle systemen in de cloud.

Piet van Erp – Van Dam’s kwastenfabriek

IJzersterk systeem en netwerkbeheer.

U werkt met strakke planningen. Het complete productieproces, van ontwerp tot levering moet soepel verlopen. Wij hebben ervaring met het inrichten en optimaliseren van uw servers en netwerk voor optimale prestaties van uw ERP-software.

Onze specialisten adviseren de meest gepaste oplossingen voor elk productiebedrijf van klein tot groot. Van complexe lokale On Premise oplossingen tot de meest moderne Modern Workplace. Binnen elk budget kunnen wij meedenken om de bottlenecks weg te nemen.

snel netwerk snelle productie

Wij zijn ervaren met uw software

Microsoft Dynamics 365
ridder IQ erp
Afas Software
Autodesk Inventor
Exact Synergy

Van CAD tot ERP.

Door jarenlange samenwerking met de maakindustrie hebben wij veel kennis opgedaan met de meest gebruikte software en de bijbehorende systeemeisen.

Wij hebben ruime ervaring met het beheren van platformen voor ERP en ontwerpsoftware. Zoals Ridder IQ, Dynamics 365, AX en NAV, Prodin, Afas, Exact, SAP en Autodesk Inventor.

Wij begrijpen dat uw ERP van vitaal belang is. Deze moet altijd stabiel en goed werken om alle processen van uw bedrijf te laten draaien. Wij zorgen voor stabiel werkende programma’s, zowel lokaal als in de cloud.

altijd online voor handel

Altijd online en klaar voor bestellingen.

Uw systemen zijn gekoppeld aan leveranciers en klanten. Uw verbinding met de buitenwereld is dan ook van groot belang. Door middel van redundante verbindingen zorgen wij ervoor dat u altijd bereikbaar bent. Naast uw glasvezelverbinding kan een DSL, BVDSL, of zelfs een 5G verbinding via elke passende provider worden ingericht.

Monitoring van uw hardware en processen.

Dankzij onze end-point monitoring en anti-virus is de hardware waar op wordt gewerkt altijd veilig en up to date. Computers, smartphones, stickerprinters, alles met een netwerkaansluiting kan door onze monitoring in de gaten worden gehouden. Ook datalijnen en processen kunnen worden gemonitord. Wij zijn op de hoogte van storingen, voordat u ze doorheeft.

uw hardware veilig

Automatiseer uw processen met Dynamics 365.

Dynamics 365 is het meest moderne en complete pakket voor ERP en CRM. Koppel al uw data en werk nóg slimmer. Het integreert met het Microsoft Power Platform. Hiermee kunt u op een makkelijke manier uw bedrijf automatiseren.

 • Bouw zelf apps voor efficiëntere afhandeling van bedrijfsprocessen
 • Creëer geautomatiseerde processen, die op de achtergrond tal van taken uitvoeren
 • Stel visuele rapportages op van live data en stuur snel bij

Alle communicatie op één plek met Microsoft Teams.

Microsoft Teams is de nieuwe standaard om samen te werken. Stel teams en projecten samen en deel planningen, bestanden en communicatie op één centrale plek.

Start video vergaderingen met klanten en toon met een tweede camera uw duurzame ontwerpen terwijl u live aantekeningen maakt.

Wij koppelen Teams ook aan uw ERP en telefonie software. Bel hierdoor uit met één druk op de knop en herken door wie u gebeld wordt. Meer over bellen met Teams.

ingenieurs werken samen met Microsoft Teams

Plan uw personeel met Microsoft Shifts.

Deel makkelijk personeel in en maak werkplanningen met Microsoft Shifts. Shifts integreert volledig in Teams en is daarom snel toe te passen binnen een organisatie.

 • Maak groepen aan die samen ingedeeld kunnen worden
 • Laat uw medewerkers in en uit klokken
 • Aanvragen van vrije tijd, of wisselingen van shifts
 • Dagnotities, voor herinnertingen voor werkzaamheden
 • Communiceer makkelijk met medewerkers
 • Integreert in Microsoft Teams

Doe alles met een smartphone.

Smartphones kunnen optimaal worden ingezet. Ze bieden, met behulp van de juiste apps, alles wat uw personeel nodig heeft.

Verhoog uw efficiency met eigen bedrijfsapps

Dankzij het Microsoft Power Platform is het tegenwoordig enorm makkelijk om eigen apps te ontwikkelen. Versnel specifieke bedrijfsprocessen met apps die precies doen wat u wilt en die zijn te integreren in uw eigen systemen.

Hoe AutoGlass efficiënter werkt met hun eigen apps.

Dennis Schoneveld - Engineer
Dennis Schoneveld – Engineer

Wij zorgen voor uw ICT.

Heeft uw bedrijf eigen lokale servers waarop uw data staat? Wij monitoren en updaten uw servers en netwerkomgeving 24/7. Uw medewerkers werken op de beste en veiligste virtuele werkplek, altijd en overal beschikbaar, op elk device.

Of uw data in de cloud staat of lokaal, wij kunnen altijd met u meedenken voor een duurzame passende oplossing om uw systemen en data veilig te houden.

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor uw bureau kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

  Uw gegevens