Cloud Back-up

Cloud back-up.

Met Cloud Back-up is uw organisatie altijd verzekerd van een recente kopie van alle belangrijke bedrijfsdata. Hiermee zorgen we er niet alleen voor dat individuele bestanden hersteld kunnen worden, maar ook complete servers en systemen.

reset datacenter

Snel back-ups herstellen.

Een goede back-up is één ding, maar een goed herstel is nog belangrijker. Bij calamiteiten kunnen we er bij calamiteiten altijd voor zorgen dat uw bedrijfsprocessen weer snel hervat kunnen worden.

Uw data binnen Nederland

Uw data op eigen omgeving in ons datacenter

Hoge beschikbaarheid

Wij behalen een beschikbaarheid van 99,9%

Flexibele contracten

Betaal enkel voor hetgeen u gebruikt

Snelle oplevering mogelijk

Oplevering binnen
1 uur zonder meerprijs

Inclusief ondersteuning

Dagelijks bereikbaar van 08:30 t/m 17:30.
24/7 storingsdienst.

Pro-actieve monitoring en back-ups.

Uw back-up staat veilig opgeslagen in onze Cloud. Ons Network Operations Center (NOC) zorgt er voor dat uw Back-up te allen tijde beschikbaar is en betrouwbaar functioneert.

Om het restore-proces zo snel als mogelijk te laten verlopen, is het mogelijk om in uw lokale infrastructuur een kopie te bewaren van de data die in de cloud opgeslagen staat. Dit kan naar een goedkoop (maar relatief onbetrouwbaar opslagmedium) zoals een externe harddisk of NAS. De betrouwbaarheid realiseren wij namelijk in de cloud.

Reset NOC Monitoring
Veilig samenwerken met Microsoft 365

Onbeperkte opslag

Door de digitalisering wordt de hoeveelheid data waarmee organisatie moeten werken steeds groter. Hierdoor wordt de omvang van uw back-ups ook steeds groter en onvoorspelbaar. Met Cloud Back-up krijgt u de mogelijkheid tot onbeperkte opslag voor uw back-up.

Individuele data herstellen.

Naast volledige back-ups van servers of workstations is het met Cloud Back-up ook mogelijk om individuele data te herstellen. Hierdoor kunnen wij voor uw
organisatie verdwenen bestanden, mappen en databases terughalen.

veilig back-up herstellen

24/ bereikbaar

Frequenties en versies

In overleg met uw organisatie kunnen wij bepalen hoe vaak het noodzakelijk is dat er een back-up gemaakt wordt. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat oudere versies op de juiste manier en met de door u gewenste regelmaat worden opgeslagen.

Uw vaste contact.

Als u belt met de servicedesk, krijgt u een medewerker aan de lijn die op de hoogte is van uw bedrijf en laatst uitgevoerde werkzaamheden. U bent zo vlot mogelijk geholpen en in geval van complexe problemen wordt er snel geschakeld tussen de juiste personen.

Servicedesk Reset

Datacenter Reset SmartDC - Rotterdam

Wij hebben eigen datacenters.

Wij vinden het belangrijk om volledige controle over data te hebben. Daarom hebben wij een eigen infrastructuur en eigen servers, die wij volledig zelf beheren in twee gerenommeerde datacenters. Onder andere Bij SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam.

Onze partners.

Datacenter Equinix
Datacenter Smartdc
Sophos Silver Partner
Veeam CSP Partner

En de rest van uw ICT-beheer?

Een back-up is een klein onderdeel van een totale ICT-infrastructuur. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Alle ICT die u nodig heeft bij één partner, inclusief onderhoud en vaste duidelijke prijzen, nooit verrassingen achteraf.

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens