Bescherm uw bedrijf tegen het onverwachte

Een goede back-up is één ding, maar een goed herstel is nog belangrijker. Met Cloud Back-up is uw organisatie altijd verzekerd van een recente kopie van alle belangrijke bedrijfsdata. Hiermee zorgen we er niet alleen voor dat individuele bestanden hersteld kunnen worden, maar ook complete servers en systemen. Zo kunnen we er bij calamiteiten altijd voor zorgen dat uw bedrijfsprocessen weer snel hervat kunnen worden.

Wat krijgt u met Cloud Back-up?

Door middel van installatie en configuratie worden uw servers en/of workstations verbonden met onze Cloud Back-up. Nadat we uw back-up succesvol hebben ingericht wordt vanaf dat moment al uw data gekopieerd naar een zeer goed beveiligd en redundant datacenter. Bovendien kunnen we met Cloud Back-up ook voor een uitwijklocatie zorgen.

Back-up van servers

Back-up van servers

Het maken van een back-up van uw server vormt de basis van de beveiliging van uw data. Hiermee kunt u beschikken over recente of oudere versies van al uw belangrijke bedrijfsgegevens.

Monitoring door Reset

Monitoring door Reset

Wij monitoren 24×7 al onze clouddiensten en dus ook Cloud Back-up. Monitoring van uw back-up is van cruciaal belang: hiermee zorgen we er immers voor dat uw back-ups succesvol en veilig opgeslagen worden.

Veilige en offsite opslag

Veilige en offsite opslag

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw back-ups versleuteld en offsite opgeslagen worden, maar doen dat ook in een professioneel ingericht, redundant en goed beveiligd datacenter.

Back-up van workstations

Back-up van workstations

Naast servers bieden wij ook de mogelijkheid aan om back-ups te maken van data die individueel op de pc’s en laptops van uw werknemers worden opgeslagen.

Mogelijkheden uitwijklocatie

Met Cloud Back-up geeft u Reset tevens de mogelijkheid om een uitwijklocatie te realiseren voor uw organisatie. Met een uitwijklocatie kunnen we bij calamiteiten er nog sneller voor zorgen dat al uw data en applicaties weer beschikbaar zijn. We voorzien uw organisatie hierbij van hardware (servers en/of workstations) in bruikleen met daarop al uw recente data. Hierdoor kunnen uw bedrijfsprocessen direct hervat worden. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een uitwijklocatie.

Oorzaken van dataverlies

Er zijn meerdere redenen waarom het belangrijk is dat uw bedrijfsdata altijd veilig en op de juiste wijze wordt geback-upt. Niet alleen zorgen virussen en malware voor steeds meer problemen binnen ICT-omgevingen, maar ook menselijke fouten zijn nog dagelijks aan de orde. Wij raden dan ook altijd aan om uw back-up buiten de deur en in ons datacenter te plaatsen. Vanuit deze locatie zorgen we niet alleen voor bescherming tegen cyberdreigingen, maar ook voor de juiste fysieke beveiligingsmaatregelen.

Hardwarestoring
37%
Menselijke fout
34%
Virus of malware
10%
Diefstal
7%
Natuurramp
6%
Softwarefout
4%

Voordelen van Cloud Back-up

Individuele data herstellen

Naast volledige back-ups van servers of workstations is het met Cloud Back-up ook mogelijk om individuele data te herstellen. Hierdoor kunnen wij voor uw organisatie verdwenen bestanden en mappen terughalen.

Frequenties en versies

In overleg met uw organisatie kunnen wij bepalen hoe vaak het noodzakelijk is dat er een back-up gemaakt wordt. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat oudere versies op de juiste manier en met de door u gewenste regelmaat worden opgeslagen.

Deduplicatie

Met deduplicatie wordt data eerst geanalyseerd of er geen dubbele gegevens worden gekopieerd. Dit zorgt ervoor dat er alleen nieuwe data verstuurd wordt, waardoor er minder bandbreedte vereist is en back-ups sneller gerealiseerd worden.

Bare Metal Restore

Om een back-up volledig te kunnen herstellen is het met onze oplossing niet noodzakelijk om te beschikken over de eerder geïnstalleerde software of besturingssystemen. Hierdoor kunnen back-ups direct op nieuwe hardware (‘bare metal’) hersteld worden.

Ondersteuning

Wij bieden volledige ondersteuning aan om de back-up van uw systemen te installeren en configureren. Daarnaast bieden we jaarlijks een Disaster Recovery-simulatie aan om uw back-up te controleren.

Onbeperkte opslag

Door de digitalisering wordt de hoeveelheid data waarmee organisatie moeten werken steeds groter. Hierdoor wordt de omvang van uw back-ups ook steeds groter en onvoorspelbaar. Met Cloud Back-up krijgt u de mogelijkheid tot onbeperkte opslag voor uw back-up.


Veelgestelde vragen

Hoe vaak wordt er een back-up van mijn systeem gemaakt?

U kunt zelf bepalen hoe vaak er bestanden worden gesynchroniseerd met uw Cloud Back-up. Dit kan real-time, maar ook aan de hand van vaste momenten waarop uw bestanden gekopieerd worden.

Hoe controleer ik of ons huidige back-upsysteem wel al onze data volledig en veilig kopieert?

Wij raden u aan om een Disaster Recovery-simulatie uit te voeren. Reset kan deze niet alleen voor u uitvoeren, maar kan ook een Disaster Recovery Plan voor uw bedrijf opstellen.

Terug naar boven