Bescherm uw bedrijf tegen het onverwachte

Door middel van installatie en configuratie kunnen uw servers en/of werkplekken verbonden worden met onze Cloud Back-up. Nadat er succesvol een verbinding tot stand is gebracht, wordt vanaf dat moment al uw belangrijke bedrijfsdata gekopieerd naar een zeer goed beveiligd en redundant datacenter. Op deze manier heeft u bij calamiteiten altijd de beschikking over een kopie van uw waardevolle bestanden en kunnen uw bedrijfsprocessen snel hervat worden.

Oorzaken van dataverlies

Er zijn meerdere redenen waarom het belangrijk is dat uw bedrijfsdata altijd veilig en op de juiste wijze wordt geback-upt. Niet alleen zorgen virussen en malware voor steeds meer problemen binnen ICT-omgevingen, maar ook menselijke fouten spelen zijn nog dagelijks aan de orde. Wij raden dan ook altijd aan om uw back-up buiten de deur en in ons datacenter te plaatsen. Vanuit deze locatie zorgen we niet alleen voor bescherming tegen cyberdreigingen, maar ook voor de juiste fysieke beveiligingsmaatregelen.

Hardwarestoring
37%
Menselijke fout
34%
Virus of malware
10%
Diefstal
7%
Natuurramp
6%
Softwarefout
4%

Voordelen van Cloud Back-up

Geen dataverlies

Met Cloud Back-up beschermt u de belangrijke bestanden waar uw bedrijf afhankelijk van is. Als uw harde schijven kapot gaan, bestanden vermist raken of u plotseling met andere calamiteiten te maken krijgt, dan kunnen wij uw bestanden snel herstellen. Zo zorgen wij dat uw bedrijfsprocessen snel weer hervat kunnen worden.

Kostenefficiëntie

Cloud Back-up van Reset beschikt over deduplicatie en compressie. Door deduplicatie wordt een dataset ontdaan van blokken met identieke inhoud, terwijl compressie de inhoud van de blokken zelf comprimeert. Hierdoor kunnen back-ups niet alleen efficiënter uitgevoerd worden, maar wordt ook de opslagruimte kleiner en heeft u dus minder kosten.

Ondersteuning

Mocht uw organisatie over voldoende kennis beschikken, dan kunt u de Cloud Back-up zelf inrichten of beheren. Reset biedt u echter altijd volledige ondersteuning aan om de back-up van uw systemen volledig te installeren en configureren.

Veilige opslag

Wij zorgen ervoor dat dat uw back-ups opgeslagen worden in een professioneel ingericht, redundant en goed beveiligd datacenter. Ook houden wij uw data en applicaties virus- en spamvrij.


Veelgestelde vragen

Hoe vaak wordt er een back-up van mijn systeem gemaakt?

U kunt zelf bepalen hoevaak er bestanden worden gesynchroniseerd met uw Cloud Back-up. Dit kan real-time, maar ook aan de hand van vaste momenten waarop uw bestanden gekopieerd worden.

Hoe controleer ik of ons huidige back-upsysteem wel al onze data volledig en veilig kopieert?

Wij raden u aan om een Disaster Recovery-simulatie uit te voeren. Reset kan deze niet alleen voor u uitvoeren, maar kan ook een Disaster Recovery Plan voor uw bedrijf opstellen.

Terug naar boven