Cloud Back-up
Altijd een kopie van uw belangrijke bestanden. Tot zelfs 10TB.
Vraag offerte aan
Bescherm uw bedrijf tegen het onverwachte

Door middel van een installatie en configuratie kunnen uw servers en/of werkstations verbonden worden met onze Cloud Back-up. Nadat er succesvol een verbinding tot stand is gebracht, wordt vanaf dat moment al uw belangrijke bedrijfsdata gekopieerd naar onze cloudomgeving. Op deze manier heeft u bij calamiteiten altijd de beschikking over een kopie van uw waardevolle bestanden en kunnen uw bedrijfsprocessen weer snel hervat worden.

Oorzaken van dataverlies

Hardwarestoring
37%
Menselijke fout
34%
Virus
10%
Diefstal
7%
Natuurramp
6%
Softwarefout
4%

Voordelen

Bescherming voor uw bedrijf

Met Cloud Back-up beschermt u de belangrijke bestanden waar uw bedrijf afhankelijk van is. Als uw harde schijven kapot gaan, bestanden vermist raken of u plotseling met andere calamiteiten te maken krijgt, dan kunnen wij uw bestanden snel herstellen. Zo zorgen wij dat uw bedrijfsprocessen snel weer hervat kunnen worden.

Kostenefficiëntie

Cloud Back-up van Reset beschikt over deduplicatie en compressie. Deduplicatie ontdoet de dataset hierbij van blokken met een identieke inhoud, terwijl compressie de inhoud van de blokken zelf comprimeert. Dit komt erop neer dat back-ups niet alleen efficiënter uitgevoerd worden, maar dat ook de opslagruimte kleiner wordt en u dus minder kosten heeft in vergelijking met traditionele back-ups.

Ondersteuning

Mocht uw organisatie over voldoende kennis beschikken, dan kunt u de Cloud Back-up zelf inrichten. Reset biedt u echter altijd ondersteuning aan om de back-up van uw systemen volledig te installeren en configureren.

Veilige opslag

Uw bestanden worden opgeslagen op onze servers in het SmartDC datacenter te Rotterdam. Dit datacenter beschikt over meerdere beveiligingszones, 360 graden camera’s met motion tracking, 24×7 on-site beveiligingspersoneel en is enkel toegankelijk met access cards.

‘Bliksemschade is niet fijn, maar gelukkig draaide alles weer snel dankzij Reset’

Rene van Dop, Directeur Solisplant

Veelgestelde vragen

Hoe vaak wordt er een back-up van mijn systeem gemaakt?

U kunt zelf bepalen hoevaak er bestanden worden gesynchroniseerd met uw Cloud Back-up. Dit kan real-time, maar ook aan de hand van vaste momenten waarop uw bestanden gekopieerd worden.

Mijn organisatie beschikt reeds over een back-upsysteem, maar ik twijfel of al mijn data wel veilig wordt gekopieerd. Hoe kan ik dit inventariseren?

Wij raden u aan om een Disaster Recovery-simulatie uit te voeren. Reset kan deze niet alleen voor u uitvoeren, maar kan ook een Disaster Recovery Plan voor uw bedrijf opstellen.

Rick Hebing

Accountmanager
0174 200 301

Heeft u vragen?

Stel hier direct uw vraag of bel ons gerust.
Hugo Peltenburg

Accountmanager

088 707 1706
  • Contactgegevens

  • Welke vraag heeft u?

Terug naar boven
Menu