Geef uw werknemers de juiste tools

Met Cloud Compleet creëert u snel een volledige en veilige online werkplek voor uw werknemers, inclusief Microsoft Office, telefonie en e-mail. Met het Microsoft Office-pakket kunnen ze direct aan de slag met Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Outlook. We geven u per gebruiker ook een Exchange-account waarmee u overal uw zakelijke e-mail kunt benaderen en agenda’s kunt delen. Bovendien krijgt uw organisatie ook een professionele telefooncentrale waarmee uw werknemers nog beter bereikbaar zijn.

Wat krijgt u met Cloud Compleet?

Met Cloud Compleet voorziet u een werknemer direct van de benodigde tools. U creëert een online werkplek die is voorzien van Microsoft Office, e-mail en telefonie.

Microsoft Office

Microsoft Office

Naast een bundel van gratis applicaties krijgt u per gebruiker ook de beschikking over Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Outlook). Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat specifieke bedrijfssoftware ook draait binnen uw Cloud Desktop.


Inclusief alle functies van Cloud Opslag

Met Cloud Opslag biedt Reset een veilige oplossing aan voor bestandsdeling en -synchronisatie binnen uw organisatie. Hierdoor kunnen uw werknemers met hetzelfde gemak als andere clouddiensten (zoals Dropbox, OneDrive of Google Drive) bestanden uitwisselen, maar loopt u veel minder risico op verlies of misbruik van uw gegevens.

Meer informatie over Cloud Opslag

Werkplekken en oplossingen in de cloud

Uw belangrijke databestanden in ons beveiligd datacenter.

Bekijk al onze cloudoplossingen

Veelgestelde vragen

Welke software krijg ik?

Naast een bundel van gratis applicaties krijgt u per gebruiker ook de beschikking over het complete Microsoft Office-pakket (Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Outlook). Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat specifieke bedrijfssoftware (die u wellicht reeds gebruikt) ook draait binnen in uw Cloud Desktop.

Welke telefonie krijg ik?

Als u kiest voor Cloud Compleet krijgt uw organisatie in één keer de beschikking over een volledige telefooncentrale in de cloud: Cloud VoIP. Met alle bijhorende functies kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van VoIP. Per gebruiker krijgt u de beschikking over één toestellicentie.

Welke e-mail krijg ik?

U krijgt van ons per Cloud Compleet-gebruiker één Exchange-account, waarmee u zeer eenvoudig uw eigen mailbox kunt beheren. Daarnaast krijgt u met uw Microsoft Office ook de mogelijkheid om met Outlook te werken. Hierdoor kunnen e-mails, agenda’s en en contacten gemakkelijk met collega’s gedeeld worden.

Waar bevinden mijn data en applicaties zich?

Uw data wordt opgeslagen in een professioneel ingericht, redundant en goed beveiligd datacenter. Ons datacenter SmartDC is uitgerust met diverse voorzieningen, waaronder airconditioning, netwerkverbindingen en (nood)stroomvoorzieningen. Bovendien zijn deze voorzieningen redundant uitgevoerd: ze zijn dubbel uitgevoerd om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat indien er een systeem mocht falen.

Terug naar boven