Uw data en applicaties
in het datacenter
van SmartDC

Met de betrouwbaarheid en
flexibiliteit van Reset.

Bekijk de video
Uw data en applicaties in het datacenter van SmartDC

Wat is een datacenter?

Veel van onze producten en diensten zijn gebaseerd of bevatten elementen van cloud computing. De basis voor iedere cloudoplossing is dan ook een veilig, betrouwbaar en flexibel datacenter. Een datacenter is een faciliteit waar bedrijfskritische ICT-apparatuur (bijvoorbeeld servers of storage) ondergebracht kan worden. Een goed datacenter is uitgerust met diverse voorzieningen, waaronder airconditioning, netwerkverbindingen en (nood)stroomvoorzieningen. Bovendien zijn deze voorzieningen redundant uitgevoerd: ze zijn dubbel uitgevoerd om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat indien er een systeem mocht falen.

Ons datacenter: SmartDC

Om de beste dienstverlening te kunnen garanderen voor onze klanten beheren wij eigen racks in het SmartDC datacenter in de Van Nelle-fabriek in Rotterdam. Onze suite heeft eigen koeling, stroomzekeringen, blussing en security. Wij zijn bovendien in staat om elk rack aan te passen aan de behoeften van onze klanten en bieden hierdoor een ongelooflijke hoeveelheid flexibiliteit. De netwerkconnectiviteit wordt geleverd door het i3D.net netwerk (AS49544), een trans-Atlantisch netwerk met een capaciteit van meer dan 344 Gigabit. Het netwerk is redundant aangesloten op meerdere premium transit providers en met meer dan 1,600 peers.

Bij al onze cloudoplossingen bevindt uw data zich altijd in Nederland en is Europese regelgeving dus van toepassing. Hierdoor is uw data (wettelijk) beter beveiligd dan wanneer deze bijvoorbeeld op een Amerikaanse server zou staan: uw gegevens zullen nooit door derden opgevraagd kunnen worden.Terug naar boven
Menu