Cloud Desktop
Met ieder device overal toegang tot uw besturingssysteem, applicaties en data.

Onze systemen maken gebruik van geavanceerde technologieën om beschikbaarheidsrisico’s uit te sluiten. Bij uitval bijvoorbeeld neemt andere hardware de lopende operaties automatisch over. En onze cloud heeft nog meer voordelen.

VoordelenDatacenter

Altijd uw werkplek bij de hand

Wilt u altijd en overal uw applicaties kunnen gebruiken en toegang hebben tot al uw bestanden? Met Cloud Desktop worden uw besturingssysteem, applicaties en data gehost op een externe en zeer goed beveiligde locatie. Een cloudoplossing van Reset integreert echter altijd perfect binnen uw huidige ICT-omgeving. Of u nu inlogt met een PC, thin client, tablet of smartphone.

Cloud Desktop Video

Wat kost Cloud Desktop?


Altijd en overal toegang tot uw applicaties en uw data. U heeft geen servers op locatie nodig.


Uw eigen applicaties
Basissoftware met o.a. OpenOffice en Adobe Reader

€ 45,00 per maand / gebruiker*
  • Eénmalige setupkosten
   € 100,00 per gebruiker
  • Maandelijkse verbruikskosten
   € 1,00 per GB

De voordelen van Cloud Desktop

+ Alle data en applicaties altijd bereikbaar vanaf elk device

Met een cloudoplossing van Reset heeft u altijd en overal uw applicaties of desktop bij de hand. Uw werknemers kunnen veilig met eigen smartphones, PC’s, thin clients en tablets werken.

+ Geen hoge investeringen in servers noodzakelijk

U hoeft geen hoge investeringen in servers of andere hardware meer te doen. Daarnaast betaalt u alleen voor de diensten die u ook daadwerkelijk gebruikt.

+ Al uw data in beveiligd datacentrum

Wij zorgen er bij Cloud Compleet en Cloud Desktop voor dat uw belangrijke data opgeslagen wordt in een beveiligd datacenter. Ook houden wij uw data en applicaties virus- en spamvrij. Zo kunt u zich focussen op wat écht belangrijk is.

Veelgestelde vragen

Welke software krijg ik?

Met Cloud Desktop krijgt u een Windows-omgeving (met Metro- en touchscreen-interface) en het basispakket met software. Hierin zit onder meer Apache OpenOffice, PDF Creator, Adobe Reader en Google Chrome. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat de software die u reeds gebruikt en in bezit heeft ook draait in uw cloudomgeving.

Waar bevinden mijn data en applicaties zich?

Uw gegevens bevinden zich in onze suite van het SmartDC datacenter. Onze suite heeft eigen koeling, stroomzekeringen, blussing en security. Dit stelt ons in staat om elke rack aan te passen aan de behoeften van onze klanten en een ongelooflijke hoeveelheid flexibiliteit te bieden. Netwerk connectiviteit wordt geleverd door het i3D.net netwerk (AS49544). Het i3D.net netwerk is een trans-Atlantisch netwerk met een capaciteit van meer dan 344 Gigabit. Het netwerk is redundant aangesloten op meerdere premium transit providers en met meer dan 1,600 peers.

Rick Hebing

Accountmanager
0174 200 301

Heeft u vragen?

Stel hier direct uw vraag of bel ons gerust.
Hugo Peltenburg

Accountmanager

088 707 1706
 • Contactgegevens

 • Welke vraag heeft u?

Terug naar boven
Menu