Wat zijn de voordelen van onze cloud?

Alle voordelen voor uw onderneming op een rij.

Altijd en overal
Altijd en overal

Met een cloudoplossing van Reset heeft u altijd en overal uw applicaties of desktop bij de hand. Uw werknemers kunnen veilig met eigen smartphones, PC’s, thin clients en tablets werken.

Hoge beschikbaarheid
Hoge beschikbaarheid

Wij maken gebruik van geavanceerde technologieën om beschikbaarheidsrisico’s uit te sluiten. Bij uitval nemen andere systemen de lopende operaties automatisch over.

Vertrouwde functies
Vertrouwde functies

Wij kunnen heel veel applicaties en functies migreren naar uw cloud. Wij zorgen er bovendien voor dat u geen verschil merkt tussen een gewone, lokale werkplek en een cloudoplossing.

Beveiliging
Beveiliging

De basis voor iedere goede cloudoplossing is een veilig, betrouwbaar en flexibel datacenter. In combinatie met het beheer van Reset hoeft u zich geen zorgen te maken over uw data.

Back-up van data
Back-up van data

Het verliezen van belangrijke bedrijfsdata kan voor veel risico’s zorgen binnen uw organisatie. Bij veel van onze cloudoplossingen bent u automatisch verzekerd van een back-up.

Schaalbaar
Schaalbaar

Onze cloudoplossingen groeien mee met uw onderneming. U kunt het aantal gebruikers of de hoeveelheid opslagruimte per maand aanpassen. Wij zorgen namelijk altijd voor voldoende capaciteit.

Ondersteuning
Ondersteuning

Indien u een vraag of storing heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Reset is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.


Geen investeringen
Geen investeringen

U hoeft geen hoge investeringen in servers of andere hardware meer te doen: dat faciliteren wij voor u in het datacenter. Daarnaast betaalt u alleen voor de diensten die u ook daadwerkelijk gebruikt.

Onderhoud
Onderhoud

Bij een cloudoplossing zijn het beheer, verhelpen van storingen en periodiek onderhoud inbegrepen in uw maandelijkse kosten. Hierdoor heeft u minder omkijken naar de status van uw ICT.

Werkplekken en oplossingen in de cloud

Uw belangrijke databestanden in ons beveiligd datacenter.

Bekijk al onze cloudoplossingen
Terug naar boven