Datacenter

Betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Veel van onze producten en diensten zijn gebaseerd of bevatten elementen van cloud computing. De basis voor iedere cloudoplossing is dan ook een veilig, betrouwbaar en flexibel datacenter.

Onze cloud-omgevingen zijn ondergebracht in top-tier datacenters. Deze zijn allemaal voorzien van ISO-certificering. De datacenters zijn van de nieuwste technologie voorzien om optimale prestaties en stabiliteit te behalen.

reset datacenter

Altijd in Nederland.

Bij al onze cloudoplossingen bevindt uw data zich altijd in Nederland en is Europese regelgeving dus van toepassing. Hierdoor is uw data (wettelijk) beter beveiligd dan wanneer deze bijvoorbeeld op een Amerikaanse server zou staan: uw gegevens zullen nooit door derden opgevraagd kunnen worden.

Maximale zekerheid.

Onze suites hebben eigen koeling, stroomzekeringen, blussing en beveiligingssystemen. Wij zijn bovendien in staat om elk rack aan te passen aan de behoeften van onze klanten en bieden hierdoor een ongelooflijke hoeveelheid flexibiliteit. De netwerkconnectiviteit wordt primair geleverd door het i3D.net netwerk (AS49544), een trans-Atlantisch netwerk met een capaciteit van meer dan 344 Gigabit. Het netwerk is redundant aangesloten op meerdere premium transit providers en met meer dan 1,600 peers.

datacenter reset
Datacenter Reset

SmartDC
Rotterdam en Amsterdam.

In deze primaire locaties is onze Cloud infrastructuur opgebouwd. Voorzien van HP Enterprise servers welke per stuk zijn voorzien zijn van Intel Xeon High-Performance processoren. We faciliteren hiermee 504 cores, 8064 gigabytes werkgeheugen en 378 terrabytes aan opslag.

Onderling zijn de servers verbonden op een backbone met een snelheid van 20 gigabits per seconde. Door middel van een redundante uplink is er verbinding met 22 IP-transits.

Beheer vanuit Wateringen.

Onze engineering beheren vanuit deze locatie alle datacenters. We zijn met redundante dataverbindingen aangesloten op de datacenter. We behalen vanuit deze locatie snelheden van 800 Mbps. Klantmigraties naar de cloud welke door ons worden verzorgd, worden veelal vanuit deze locatie uitgevoerd.

Op deze locatie is ook ons Network Operations Center gevestigd. Vanuit hier monitoren de omgevingen.

Microsoft Tier 1 CSP Partner
Microsoft SPLA partner

Neem contact op.

Als u zich oriënteert op een nieuwe ICT leverancier kan het u af en toe even duizelen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

    Uw gegevens