Gratis reparaties voor bedrijven en werknemers

Heeft u een laptop die ontzettend traag is geworden en waar nog nauwelijks op te werken valt? Of ergert u zich aan die ene applicatie die niet precies doet wat u wilt? Reset staat klaar voor bedrijven en haar werknemers. Tijdens een afspraak onder kantooruren verhelpen wij volledig kosteloos dit soort problemen. Ook voor problemen aan privé hard- en software kunt u bij ons terecht. Terwijl u geniet van een kopje koffie zoeken wij naar de oplossing.

De ICT oplossingen van Reset

Even aanmelden.

Om er zeker van te zijn dat wij u goed kunnen helpen, vragen wij u om aan te melden. Bent u dit echter vergeten of heeft u een spoedreparatie dan mag u uiteraard ook gewoon bij ons binnenlopen.

Heeft u in de tussentijd computerproblemen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk.
088 7777 800
servicedesk@reset.nl

Aanmeldformulier

Voorwaarden

  • U hoeft (nog) geen klant te zijn om van onze hulp gebruik te maken
  • De eerste hulp bij computerproblemen is bedoeld voor bedrijven en werknemers hiervan
  • U kunt tijdens de afspraak met zowel zakelijke- als privé vragen of storingen bij ons terecht
  • Alleen werkzaamheden die tijdens de afspraak uitgevoerd kunnen worden zijn gratis
  • Als er voor een reparatie nieuwe hardware nodig is, dan worden de kosten hiervan (uiteraard in overleg) aan u doorbelast
  • In verband met het handhaven van de huidige corona-maatregelen verzoeken wij u om op een bepaalde tijd en datum te komen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Deze klanten vertellen graag even over de eerste hulp bij computerproblemen…

“Tijdens de speciale eerste hulp afspraak voor bedrijven mijn vastgelopen externe harde schijf bij Reset gebracht met de verwachting dat ik afscheid kon nemen van 5 jaar opgeslagen foto’s en bestanden die ik natuurlijk, heel dom, niet op een andere back-up had gezet. Tot mijn grote opluchting heeft Reset de informatie weer boven water kunnen krijgen. Echt super! Vakmanschap, vriendelijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden voor Reset.”

Medewerker Nevedi

“Ik ben langs geweest op afspraak met een zeer trage laptop. Deze is omgezet met een SSD en Windows 10 upgrade. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd en ik ben zeer vakkundig geholpen. Het is echt een aanrader om dit op deze wijze uit te laten voeren.”

Medewerker Insituform

“Via een collega was ik getipt over de eerste hulp bij computerproblemen van Reset. Mijn externe harde schijf was toen net gecrasht en al mijn bestanden waren onleesbaar geworden. Ik had niet erg veel hoop dat ik mijn bestanden nog terug kon krijgen, omdat meerdere mensen het al hadden geprobeerd. In eerste instantie leek het de medewerkers van Reset ook niet te lukken, maar ze gaven niet zomaar op en wilden nog een paar dingen proberen na de inloopafspraak. Ze beloofden mij de volgende dag terug te bellen en dat deden ze ook, met goed nieuws! Ze hadden al mijn bestanden terug weten te krijgen en ze konden ze voor me op een nieuwe externe harde schijf zetten. Ik ben de medewerkers erg dankbaar dat ze echt alles hebben geprobeerd en dat het ze is gelukt! Super service, bedankt Reset!”

Medewerker Plus Tanthof

Neem contact op.

Heeft u problemen die niet tijdens een afspraak opgelost kunnen worden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 888 of mailen met sales@reset.nl.

Rolf de Keyzer - accountmanager
Rolf de Keyzer – accountmanager

Uw gegevens