Met een goed Wi-Fi-netwerk bereikt u meer

Reset is gespecialiseerd in het realiseren van volledige Wi-Fi-netwerken voor verschillende omgevingen. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een recreatiegebied: wij zorgen altijd voor betrouwbaar draadloos internet op uw locatie. Ook wanneer u een tijdelijk Wi-Fi-netwerk nodig heeft, kan Reset dit snel en vakkundig voor u opleveren.

Wij maken bovendien gebruik van een speciale techniek (de Wireless Site Survey) om het bereik van uw Wi-Fi-netwerk te kwalificeren. Zo kunnen wij de garantie leveren dat uw Wi-Fi-netwerk voldoet aan uw eisen.

Heeft u advies nodig? Bel met een productspecialist.

088 7777 888

Problemen met uw Wi-Fi?

Kies uw Wi-Fi oplossing

Nadat we een inventarisatie hebben uitgevoerd en de specificaties van uw Wi-Fi-netwerk hebben bepaald, maken we een uitgebreid voorstel voor de realisatie en infrastructuur van uw Wi-Fi-netwerk. Reset maakt zelf onderscheid tussen drie verschillende Wi-Fi-netwerken:

Wi-Fi voor binnenlocaties

Geef uw werknemers of gasten binnen uw bedrijfspand snel, veilig en draadloos toegang tot uw internetverbinding. Zo kan er overal op de werkvloer gewerkt en gecommuniceerd worden.

  • Bied veilig Wi-Fi aan zonder gevaar voor uw eigen bedrijfsnetwerk
  • Gebruik tablets of smartphones om draadloos te printen
Wi-Fi voor buitenlocaties

De vraag naar Wi-Fi op buitenlocaties wordt steeds groter. Reset heeft veel ervaring met het aanleggen van Wi-Fi op (vakantie)parken en festivalterreinen.

  • Wij realiseren optimaal bereik op iedere buitenlocatie
  • Wij kunnen adviseren over beschikbare internetverbindingen
Tijdelijke Wi-Fi voor evenementen

Reset voorziet evenementen van tijdelijke Wi-Fi-netwerken, zodat bezoekers gebruik kunnen maken van internet op een binnen- of buitenlocatie. Wij verzorgen hierbij alles tot in de details.

  • Wij kunnen adviseren over de juiste internetverbinding
  • Wij kunnen tijdens het evenement toezien op de status van het netwerk

Overal en optimaal bereik op uw locatie

Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en verbeteren van uw netwerkinfrastructuur. Door metingen bij u op locatie uit te voeren kunnen wij zeer nauwkeurig en uitgebreid de kwaliteit hiervan toetsen. Zo kunnen we ook problemen met uw bekabeling of Wi-Fi ontdekken en correct oplossen. Daarnaast kunnen we hiermee ook duidelijkheid schetsen in de (maximale) snelheden die op uw locatie gerealiseerd kunnen worden.

Bekabeling

Om hoge snelheden en stabiliteit binnen een netwerk te bereiken is de kwaliteit van de bekabeling van essentieel belang. Reset beschikt over geavanceerde apparatuur om een nauwkeurige inventarisatie te kunnen maken van de kwaliteit van uw netwerkbekabeling. Door de kwaliteit en stabiliteit van de bekabeling inzichtelijk te maken, is het zoeken en bepalen van oplossingen voor storingen veel gemakkelijker. Bij deze kwalificatie zal de kwaliteit van iedere kabel binnen uw pand gemeten worden. Verder zullen gegevens als kabellengte en de conditie van de bekabeling in het rapport worden verwerkt.

Wi-Fi

Bijna iedere organisatie heeft één of meerdere draadloze verbindingen binnen het bedrijfspand. Deze zijn echter steeds vaker onderhevig aan vele externe factoren die het signaal kunnen verstoren. Door op verschillende plekken binnen (of rondom) het bedrijfspand metingen te verrichten kunnen we een zogenaamde ‘heat map’ creëren. Aan de hand hiervan kunnen wij precies bepalen wat de meest optimale opstelling van access points is en kunnen wij ervoor zorgen dat de dekking van uw Wi-Fi aansluit op de behoeftes van uw onderneming.