HotSpot Plus

Wees de ideale gastheer met HotSpot+

Verhoog de aantrekkingskracht van uw locatie door gratis of (deels) betaalde Wi-Fi aan te bieden. Zet het vervolgens in als marketingtool door gebruikers uw facebook pagina te laten ‘liken’ of zich laten aanmelden voor de nieuwsbrief. Uiteraard is de beveiliging van de Hotspot goed geregeld doordat alle data via het datacenter van Reset loopt. Zo voorkomt u misbruik van uw netwerk.

Wat kan HotSpot+

  • Dienen als marketingtool door een aanpasbare inlogpagina
  • Genereer inkomsten via de hotspot door WiFi tegen betaling aan te bieden
  • Krijg inzichten in uw eigen WiFi via het dashboard
  • Een goede beveiliging tegen misbruik van uw netwerk

Vergroot de aantrekkelijkheid van uw locatie

Via HotSpot+ kunt u er voor kiezen om volledig of gedeeltelijk gratis WiFi aan te bieden op uw locatie. Zo vergroot u de aantrekkelijkheid voor bezoekers en kunt u een voorsprong nemen op concurrentie die nog geen WiFi verbinding aanbieden.

Hotspot+ La Costa
wifi landingspagina

Zet uw HotSpot in als marketingtool

Reset kan de inlogpagina aanpassen naar wens. Zo kunt u de voorwaardes voor het gebruik van uw verbinding aanpassen. Laat bezoekers uw FaceBook pagina ‘liken’ om toegang te krijgen tot de WiFI verbinding. Of laat bezoekers abonneren op de nieuwsbrief. De mogelijkheden zijn groot.

Ook biedt Reset de mogelijkheid op een eigen landingspagina na het inloggen. Laat relevante informatie of aanbiedingen zien in één mooi overzicht.

Genereer inkomsten met uw HotSpot+

U kunt gemakkelijk MultiSafePay laten koppelen aan uw WiFi verbinding, zodat uw bezoekers gemakkelijk en direct kunnen afrekenen via een vertrouwde betaalmethode.

Wilt u liever uw bezoekers vouchers geven voor een bepaalde periode? Geen probleem, u kunt zelf vouchers maken en afdrukken voor uw bezoekers.

hotspot+ genereer inkomsten met wifi
Creer zelf géén hotspot

Veilig WiFI aanbieden

Het opzetten van een draadloos netwerk voor gasten wordt steeds eenvoudiger, doordat moderne modems en routers deze optie vaak standaard aanbieden. hotspots in te stellen en te gebruiken. Met een dergelijke constructie loopt u als ondernemer behoorlijk wat risico’s.

Delen niet altijd toegestaan

De meeste providers hebben in hun algemene voorwaarden opgenomen dat het gebruik van de internetverbinding door derden niet is toegestaan. Met Hotspot+ wordt al het dataverkeer van uw gasten direct omgeleid naar een externe internetverbinding van Hotspot+.

Ondernemers worden providers

Wanneer u massaal (vrije) toegang wilt verlenen tot het internet, gaat u in feite als een provider opereren, wat de nodige rechten en plichten met zich meebrengt. Met Hotspot+ kunt u nooit beschouwd worden als provider, aangezien al het dataverkeer door ons wordt verzorgd.

Restricties en onderhoud tegen misbruik

Het verspreiden van spam, hacken of het illegaal downloaden van bestanden zijn criminele activiteiten. Toch kunnen deze activiteiten ook via uw draadloze internetverbinding worden uitgevoerd. Indien u zich hier niet goed tegen beschermd, kunt u verantwoordelijk gesteld worden voor hetgeen via uw internetverbinding is veroorzaakt. Door gebruik te maken van een Hotspot+, die erop is ingericht om illegale activiteiten te blokkeren, bent u zeker van een veilige omgeving voor uzelf en uw klanten. De Hotspot+ is standaard ingesteld met de juiste restricties om kwaadwillenden buiten te sluiten.

Uw eigen netwerk blijft gesloten

Daarnaast is de software van Hotspot+ zo ontwikkeld dat al het verkeer alleen via het internet loopt. Verbinding maken met uw interne netwerk (van bijvoorbeeld uw kantoor of kassasysteem) is hierdoor voor buitenstaanders niet mogelijk. Iedere gebruiker van een Hotspot+ gaat via een extern IP-adres direct het internet op.

Uw kassa systeem is veilig
veiligheid van uw WiFi

Verkrijg inzicht via uw eigen dashboard

Reset levert een dashboard waar u precies kan zien hoeveel mensen gebruik hebben gemaakt van uw WiFi, maar ook wie er heeft ingelogd via FaceBook. Verder krijgt u ook gebruikersinformatie die u weer kunt gebruiken voor nieuwsbrieven.

Waarvoor wilt u uw HotSpot gebruiken?

De HotSpot+ van Reset is heel flexibel in te zetten. Reset zorgt er voor dat het systeem volledig naar uw wens wordt ingericht. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Waar gaat u de HotSpot voor inzetten? Wat zijn uw doelen? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de oplossing kiest die goed bij uw bedrijf past.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens