Architectenbureaus, Engineering en Bouw

ICT-oplossingen gericht op de AEC-branche

Als architectenbureau stelt u hoge eisen aan uw ICT-omgeving. Het is dan ook van groot belang dat uw systeembeheerders kennis hebben van de specifieke hard- en software die u nodig heeft om optimaal te kunnen werken. Omdat wij ruime werkervaring hebben in de architectenbranche kunnen we u de support bieden die u zoekt. Bij ons kunt terecht voor de allernieuwste HP Z Workstations, 3d brillen of 3D tekenen in de Cloud. We gaan graag met u in gesprek om kennis te maken.

Heeft u advies nodig? Bel met een AEC-branchespecialist.

088 7777 888

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?


Ervaring met uw software

Door jarenlange samenwerking met Architectenbureaus hebben wij veel kennis opgedaan van veelgebruikte software en de bijbehorende systeemeisen.

Er is ruime ervaring met software voor building image modeling (BIM) zoals Autodesk Revit,  Sketchup en Solidworks. Voor het begeleiden van uw projectadministratie en tijdsverantwoordingen werken wij met ERP software waaronder Visma Severa en Newforma.

Wij optimaliseren de samenwerking tussen verschillende applicaties. Archiveer bijvoorbeeld gemakkelijk, direct vanuit uw outlook, uw correspondenties in de projectadministratie.

Werken in de Cloud

Reset investeert in de laatste onwikkelingen in cloud-technieken. Vanuit onze eigen datacenters faciliteren wij private, shared en hybride cloudomgevingen. Wij begrijpen dus als geen ander dat voor u als architect het niet direct voor de hand ligt om met clouddiensten te werken.

Tekeningen maken in 3D, via een online werkplek behoort tot de mogelijkeden. We gebruiken hiervoor de RemoteFX functionaliteiten Microsoft. Vanuit het datacenter wordt via een vGPU de beeldinformatie op uw PC getoond.

Lees meer over Cloud Desktop

Snelle workstations voor distributed rendering

Optimale prestaties van uw workstation zijn belangrijk om vloeiend tekeningen te kunnen maken. Wij hebben kennis van de juiste hardware voor 3D-werkzaamheden waarbij we de prijs-kwaliteitsverhouding in orde houden.

We bieden oplossingen aan (voor onder andere V-Ray for SketchUp) welke optimaal zijn voor distributed rendering, waarbij u meerdere workstations tegelijk inzet voor snelle resultaten met optimale kwaliteit.

Wij accelereren uw werkprocessen met Autodesk gecertificeerde HP Z Workstations welke we voorzien van Turbo SSD’s, PCI-express SSD’s en snelle 3D-kaarten.

Infrastructuur geoptimaliseerd voor architectenbureau’s

We hebben ruime ervaring in het opbouwen van server- en netwerkomgevingen geoptimaliseerd voor architectenbureau’s. Servers worden voorzien van storage met hoge snelheden, maar we zorgen er ook voor dat niet-actuele data op goedkope archief-opslag direct beschikbaar blijft.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd te adviseren met de meest gepaste oplossingen voor architectenbureau’s van klein tot groot.

Deel gemakkelijk uw bestanden direct vanuit uw server

Externe partijen kunnen op een veilige manier direct toegang krijgen tot uw bestanden. We maken hierbij gebruik van de bewezen oplossingen van OwnCloud.

Deel een projectmap via een portal en geef toegang tot de bestanden. Geen onnodige handelingen meer waarbij bestanden eerst geüpload moeten worden voordat deze beschikbaar kunnen worden gesteld, maar gewoon direct delen vanuit uw fileshare.

Ook is het mogelijk om externe partijen rechten te geven om bestanden te uploaden naar projectmappen. Door middel van Two-Factor Authentication zorgen wij er voor dat uw data goed beveiligd is.

Naadloos communiceren met Cloud VoIP

Ons Cloud VoIP platform is voorzien van alle functionaliteiten welke u als architectenbureau benodigd heeft. Start conference calls met klanten en leveranciers of neem deel aan vergaderingen met een Polycom vergadertoestel.

Vanzelfsprekend koppelen wij de telefooncentrale aan uw ERP software. Bel hierdoor uit met een druk op de knop en herken door wie u gebeld wordt.

Lees meer over Cloud VoIP
architectenbureau

Samen vergaderen met de Whiteboard functie van Skype for Business

Gebruik de whiteboard functie van Skype for Business om gemakkelijk te vergaderen door middel van videoconferencing. Presenteer het whiteboard op een TV in de vergaderruimte en start gemakkelijk videoconferencing met externe partijen, klanten of collega’s.

Skype for Business integreert naadloos met onze Cloud VoIP telefooncentrale. Hierdoor is het naast de mogelijkheden van Unified Communications ook mogelijk uit te bellen naar het traditionele telefoonnet.

architectenbureau

De laatste technieken

We interesseren ons in de laatste marktontwikkelingen in uw branche. Technieken zoals het 3d-printen van getekende objecten maar ook het virtueel rondkijken met een 3D-bril is aan de orde van de dag.

Wij spreken u graag om van gedachten te wisselen over de laatste trends.

Referenties

Waarom kiezen voor Reset Systeembeheer?

Onze engineers zijn gediplomeerd en ruim ervaren in het oplossen van ICT vraagstukken. We werken met klantteams zodat u zoveel mogelijk vaste engineers op locatie krijgt. Zo kunnen we snel en efficiënt werken en heeft u een vertrouwd aanspreekpunt voor al uw vragen. Ook wanneer u  al een interne systeembeheerder in dienst heeft kunt u gebruik maken van onze Support. Door coöperatief samen te werken kunnen we nieuwe ideeën gezamenlijk uitwerken, implementeren en opleveren. Bij projecten werken we met duidelijke tijdsplanningen zodat u altijd zicht heeft op de werkzaamheden en oplevering.