Accountancy- en Administratiekantoren

Bescherming van uw klantgegevens is onze prioriteit

U draagt de verantwoordelijkheid over klantgegevens die ten aller tijden beschermd moeten worden tegen inbreuk van buitenaf. Dit geldt niet alleen voor uw serveromgeving; ook werkplekken en beveiligingsprotocollen voor uw medewerkers moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van security. Onze engineers hebben ruime werkervaring met accountancy- en administratie kantoren en weten precies waar ze rekening mee moeten houden. Wilt u veilig werken in de Cloud? Ook daar helpen we u mee, onze producten en diensten zijn zo ontwikkeld dat ze naadloos aansluiten bij de specifieke wensen van de accountancy- en administratie branche.

Heeft u advies nodig? Bel met een specialist.

088 7777 888

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?


Ervaring met accountancy- en administratie software

Door de jarenlange ervaring met diverse accountancy- en administratiekantoren hebben wij veel kennis opgedaan van de meest gebruikte software en de bijbehorende systeemeisen. Hierdoor weten onze engineers precies waar ze op moeten letten wanneer ze werken aan uw ICT- omgeving. Indien gewenst kunnen we uw software updates gecontroleerd voor u uitvoeren.

Datacenters

Bij al onze cloudoplossingen bevindt uw data zich altijd in Nederland en is Europese regelgeving dus van toepassing. Hierdoor is uw data (wettelijk) beter beveiligd dan wanneer deze bijvoorbeeld op een Amerikaanse server zou staan: uw gegevens zullen nooit door derden opgevraagd kunnen worden.

Smartdc Rotterdam is onze primaire locatie die gekoppeld is aan Smartdc Heerlen en Leaseweb Haarlem zodat er altijd een omgeving is om op terug te vallen in geval van calamiteiten. Daarnaast beheren we de datacenters vanuit onze eigen locatie in Wateringen. Hier is ook ons Network Operations Center gevestigd die 24/7 alle omgevingen monitort.

Lees meer over ons Datacenter
Two Factor Authentication Infographic

Wat is Two-Factor Authentication?

Two-Factor Authentication, vaak afgekort als 2FA, is een extra laag van bescherming voor een gebruikerswachtwoord. Het combineert een wachtwoord met een tweede factor, zoals bijvoorbeeld een smartphone (iets wat ook toebedeelt kan worden aan een persoon). Hiermee kan een systeem vaststellen dat een gebruiker daadwerkelijk is wie hij claimt te zijn door twee van deze factoren te toetsen. Dankzij 2FA moet een hacker die uw wachtwoord heeft, ook nog iets bezitten om toegang te krijgen tot uw account. Zeker bij accountancy- en administratie kantoren is veel gevoelige data aanwezig. Dan wilt u zeker zijn van de veiligheid.

Bekijk de productvideo

Wij kennen uw hardware

Uw organisatie heeft een flinke papierstroom te verwerken. Uw all-in-one printers moeten dus aan hoge eisen voldoen. Onze systeembeheerders zijn ervaren met uw hardware en weten storingen snel te verhelpen. Daarnaast richten ze de automatische oriëntatie van uw printer zo in dat uw ingescande documenten direct op de juiste online locaties terecht komen.

We adviseren u graag welke hardware er specifiek geschikt is voor uw branche en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Wist u dat onze storingsdienst 24/7 te bereiken is? Niet alleen telefonisch, maar ook via whatsapp of chat. Zo houden we uw papierstroom in beweging en loopt u geen onnodige vertragingen op.

Ik wil contact opnemen

Referenties

Waarom kiezen voor Reset Systeembeheer?

Onze engineers zijn gediplomeerd en ruim ervaren in het oplossen van ICT vraagstukken. We werken met klantteams zodat u zoveel mogelijk vaste engineers op locatie krijgt. Zo kunnen we snel en efficiënt werken en heeft u een vertrouwd aanspreekpunt voor al uw vragen. Ook wanneer u  al een interne systeembeheerder in dienst heeft kunt u gebruik maken van onze Support. Door coöperatief samen te werken kunnen we nieuwe ideeën gezamenlijk uitwerken, implementeren en opleveren. Bij projecten werken we met duidelijke tijdsplanningen zodat u altijd zicht heeft op de werkzaamheden en oplevering.