Onderwijs en Educatie

Wij leveren ICT omgevingen voor onderwijsinstellingen

De ICT omgevingen van onderwijsinstanties moeten aan steeds hogere eisen voldoen. Niet alleen zodat uw medewerkers beschikken over functionaliteiten zoals werken in de Cloud, ook de Wi-Fi verbindingen vereisen speciale aandacht. Daarnaast moet er zorgvuldig nagedacht worden over de security van uw ICT omgeving. Naast het opleveren van Cloud omgevingen specifiek voor onderwijsinstellingen, voeren wij ook audits uit om te testen of uw ICT omgeving aan de hoogste standaard voldoet.

Heeft u advies nodig? Bel met een onderwijsspecialist.

088 7777 888

Contact opnemen?


Ervaring met uw software

Het softwaregebruik in het onderwijs is anders dan bij reguliere bedrijven. Dit begint vaak al bij de aanschaf. U zoekt een ICT bedrijf die kennis heeft van de meest gebruikte software in het onderwijs en die u op dit gebied kan adviseren. Wij gaan graag met u in gesprek.

Clouddiensten voor het onderwijs

Werken in de Cloud moet tastbaar blijven. U wilt weten waar uw gegevens opgeslagen worden en hoe deze processen tot stand komen. Reset maakt gebruik van datacenters in Nederland zodat uw data onder de strenge Europese regelgeving valt. Hierdoor is uw data (wettelijk) beter beveiligd dan wanneer deze bijvoorbeeld op een Amerikaanse server zou staan: uw gegevens zullen nooit door derden opgevraagd kunnen worden. Onze Datacenters zijn indien gewenst onder begeleiding te bezoeken.

Reset heeft diverse Cloud diensten ontwikkeld die naadloos aansluiten bij de onderwijsbranche.

Al onze Clouddiensten
Bekijk de productvideo

Cybercrime preventie moet prioriteit nummer 1 zijn

Omdat u verzekerd wilt zijn van een veilig netwerk leveren wij netwerken voor onderwijsinstellingen met multi-layered advanced treat protection. Dit houdt in dat er gebruik gemaakt wordt van Command-and-control detection, IPS (Intrusion Prevention System) en VPN. Hierdoor beschermen we uw netwerk tegen schadelijk in- en uitgaand dataverkeer. Uw geautoriseerde netwerkgebruikers werken via een veilige verbinding en het controleren en beheren hiervan is gebruiksvriendelijk en aan te passen naar de wensen van uw bedrijfsomgeving. Door daarnaast gebruik te maken van two-factor authentication creëren we een tweede beveiligingslaag zodat gebruikers altijd veilig in kunnen loggen met een one-time password.

Hardware in het onderwijs; een vak apart

De ontwikkelingen op het gebied van hardware zijn binnen de onderwijs branche continu in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en kunnen u adviseren en begeleiden in uw keuze. Naast alle reguliere ICT hardware kunt u bij ons terecht voor branchespecifieke producten zoals smartboards, digiborden, ipads en chromebooks. Zo bent u verzekerd van de juiste keuze en is de aangeschafte hardware perfect compatibel met uw ICT omgeving.

Het nieuwe vergaderen

Videovergaderen wordt steeds makkelijker! Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van de nieuwste technologie op het gebied van Conference Cams.  Deze systemen zijn eenvoudig in gebruik en leveren kristalhelder beeld en geluid.

Wilt u een presentatie delen met collega’s of leerlingen? Koppel op simpele wijze uw apparaat (smartphone, notebook, tablet) aan welk presentatiescherm u ook wilt gebruiken en u kunt aan de slag. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neemt u contact met ons op?

Ik wil contact opnemen

Het belang van een bewerkersovereenkomst

Als leverancier van hard- en software voor onderwijsinstellingen werken wij met een bewerkersovereenkomst zodat persoonsgegevens te allen tijden beschermd blijven. Onlangs zijn de afspraken omtrent datalek preventie aangescherpt door de PO-raad, VO-raad, GEU, KBb-E en VDOD. Wij werken desgewenst met een eigen bewerkersovereenkomst of met die van uw onderwijsinstelling.

Vrijblijvend een audit laten uitvoeren

Om een duidelijk beeld van de situatie binnen uw school te krijgen kunnen wij verschillende security audits uitvoeren. Bij een beleidsaudit inventariseren en analyseren we de huidige procedures op het gebied van cybersecurity. Aan de hand van een veiligheidscheck brengen we alle mogelijke risico’s in kaart en stellen we een lijst van aanbevelingen op. Bij een technische audit kijken we naar uw ICT omgeving; waar zijn eventuele kwetsbaarheden en hoe kunnen deze verbeterd worden? De resultaten van deze audits vatten we samen in een helder analyse rapport en kan desgewenst bij uw organisatie gepresenteerd worden.

Omdat ieder kind recht heeft op digitaal onderwijs

Als ICT bedrijf zijn wij afhankelijk van onze medewerkers en hun kennis. Wij hechten dan ook groot belang aan digitaal onderwijs. Ons streven is dat ieder kind de kans krijgen zicht te ontwikkelen op dit gebied maar helaas zijn de leermiddelen hiervoor vaak kostbaar. Om die reden zijn we inzamelpunt van stichting leergeld. We verzamelen oude hardware van bedrijven en instanties en doneren deze aan Stichting Leergeld. Zij zorgen ervoor dat de hardware terecht komt bij kinderen of instanties die deze hard nodig hebben. Uiteraard wordt er zorgvuldig omgesprongen met eventuele data die nog op de hardware staat. Helpt u ons mee met inzamelen?

Ik wil doneren

Referenties

Waarom kiezen voor Reset Systeembeheer?

Onze engineers zijn gediplomeerd en ruim ervaren in het oplossen van ICT vraagstukken. We werken met klantteams zodat u zoveel mogelijk vaste engineers op locatie krijgt. Zo kunnen we snel en efficiënt werken en heeft u een vertrouwd aanspreekpunt voor al uw vragen. Ook wanneer u  al een interne systeembeheerder in dienst heeft kunt u gebruik maken van onze Support. Door coöperatief samen te werken kunnen we nieuwe ideeën gezamenlijk uitwerken, implementeren en opleveren. Bij projecten werken we met duidelijke tijdsplanningen zodat u altijd zicht heeft op de werkzaamheden en oplevering.