ICT leverancier voor MKB

Uw ICT leverancier.

Een ICT leverancier voor heel uw ICT omgeving, Reset levert compleet ICT-beheer voor uw bedrijf en uw medewerkers. Moderne werkplekken die altijd ondersteund en doorontwikkeld wordt. We nemen alle zorgen uit handen voor u met veilige en betrouwbare opslag van gegevens en betrouwbaar beheer van apparaten.

reset datacenter

Alles wat uw bedrijf nodig heeft.

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT-omgeving. Met één pakket zorgen we namelijk dat heel uw ICT geregeld is. Mocht er iets mis zijn, zijn we altijd als eerste op de hoogte want uw omgeving wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden. Zo wordt een complex iets als ICT overzichtelijk.

Pro-actieve monitoring en updates.

In ons Network Operations Center (NOC) monitoren en updaten wij uw en onze eigen systemen. Zowel de hardware als de software houden wij 24 uur per dag in de gaten. Elke nacht maken we een back-up, welke redundant wordt opgeslagen in twee datacenters in Nederland.

We komen bij u langs.

Mocht er iets aan de hand zijn, of u heeft ergens advies over nodig, komen wij kosteloos bij u langs. U ziet altijd dezelfde gezichten, want u heeft uw eigen dedicated engineer. Die daarnaast altijd op de hoogte is van uw situatie. En de voorrrijkosten of arbeidskosten achteraf? Die zitten erbij inbegrepen!

24/7 antwoord op uw vragen.

Onze medewerkers van de servicedesk staan altijd klaar voor al uw vragen. Ze beschikken over uitgebreide kennis en tools om u zo snel uw vraag te beantwoorden. Onze servicedesk levert continue een topprestatie om u zo goed mogelijk te woord te staan.

Uw vaste engineer.

Als u naar onze medewerkers van de servicedesk belt, krijgt u een medewerker aan de lijn die altijd op de hoogte is van uw bedrijf en de werkzaamheden die als laatst zijn uitgevoerd. In geval van complexe problemen, wordt er snel geschakeld met de juiste mensen.

Wij hebben eigen datacenters.

Wij hebben onze eigen servers en eigen infrastructuur. Zou houden we namelijk de volledige controle over de date die we hebben. Deze servers en infrastructuur beheren we in twee gerenommeerde datacenters, waaronder SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam.

Deze bedrijven gingen u voor.

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens