ICT partner voor MKB

ICT partner voor het MKB in Zuid-Holland.

Wij zijn de ICT partner voor MKB op het gebied van moderne werkomgevingen voor uw medewerkers. Een werkomgeving die altijd door wordt ontwikkeld en altijd wordt ondersteund. Uw gegevens slaan we veilig en betrouwbaar op en uw apparaten beheren wij voor u.

De ICT oplossingen van Reset

Alles wat uw bedrijf nodig heeft.

Uw ICT-partner die al uw diensten beheerd. Hierdoor kunnen wij één pakket aanbieden waarmee we uw volledige ICT omgeving ontzorgen. Wanneer er problemen zijn met uw software of hardware, zijn wij vaak eerder op de hoogte hiervan dan uwzelf. Deze worden namelijk 24 uur per dag gemonitord en geüpdatet. Bij eventuele problemen kunnen wij uw systemen snel opschalen. Zo wordt ICT overzichtelijk.

Pro-actieve monitoring en updates.

In het Network Operations Center (NOC) worden al uw systemen en hardware en die van onszelf dag en nacht in de gaten gehouden. De back-up wordt ‘s nachts gemaakt en slaan we redundant op in twee datacenters in Nederland.

We komen bij u langs.

U krijgt altijd dezelfde gezichten te zien mochten wij bij u langs komen. De dedicated enigeneer weet alles van uw Wanneer u vragen heeft of advies wilt, worden geen voorrijkosten of arbeidskosten achteraf gerekend.

24/7 antwoord op uw vragen.

Dag en nacht is onze servicedesk bereikbaar voor uw vragen en problemen. Onze medewerkers van de servicedesk leveren continu een topprestatie om u zo goed mogelijk te woord te staan. Met uitgebreide kennis en tools staan ze altijd klaar om uw vragen en problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Uw vaste engineer.

Onze medewerkers zij altijd op de hoogte van uw bedrijf en de laatste werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Zo kunnen wij u vlot helpen. Met complexe problemen wordt er snel geschakeld met de juiste personen om het zo vlot mogelijk op te lossen.

Wij hebben eigen datacenters.

De data die wij hebben willen we graag in eigen beheer houden. hierdoor beheren wij onze servers en infrastructuur zelf. In twee gerenommeerde datacenters, SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam, beheren wij onze eigen servers en infrastructuur.

Deze bedrijven gingen u voor.

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens