Home/ICT Systeembeheer
ICT Systeembeheer 2017-08-07T09:35:47+00:00

Systeembeheer

Totaaloplossingen voor uw ICT-omgeving

Het systeembeheer van uw ICT-omgeving vraagt om meer dan alleen gespecialiseerde engineers. Wij genieten al jarenlang het vertrouwen van onze klanten omdat wij eerlijk advies, heldere uitleg en kennis van ICT-ontwikkelingen binnen uw branche belangrijk vinden. Door uw systeembeheer uit te besteden aan Reset verzekert u zich van online veiligheid en een servicedesk die altijd, ook buiten kantoortijden, bereikbaar is. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen?
 • On-site support

  Onderhoud aan uw ICT omgeving is noodzakelijk om de werking optimaal te houden. Onze gespecialiseerde engineers staan 24/7 voor u klaar om aan de slag te gaan.

  Kom meer te weten
 • Persoonlijke aandacht

  U wilt een vast aanspreekpunt en engineers die uw ICT-omgeving door en door kennen. U wilt eerlijk advies en een transparante werkwijze. Leer hier de mensen kennen die voor u klaarstaan.

  Kom meer te weten
 • Servicedesk

  Wij zijn van 07.00 tot 21.00 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast hebben we 24/7 storingsdienst en zijn we via whatsapp en chat bereikbaar. Zo bent u altijd verzekerd van hulp.

  Kom meer te weten
 • 24/7 monitoring

  Ons Network Operation Center houdt dag en nacht uw ICT-omgeving in de gaten. Hierdoor kunnen we sneller storingen en calamiteiten oplossen en zelfs voortijdig ingrijpen indien gewenst.

  Kom meer te weten
 • Systemen updaten

  Updates aan servers en antivirus worden door ons gecontroleerd en op een vast tijdstip uitgevoerd. Zo bent u altijd up-to-date. Ook het updaten van workstations of andere apparatuur behoort tot de mogelijkheden.

  Kom meer te weten
 • Wij bieden nog meer

  Reset biedt diverse Managed Services aan. Dit zijn speciaal ontwikkelde diensten die uw organisatie helpen automatiseren en gereed maken voor toekomstige ontwikkelingen op ICT gebied.

  Kom meer te weten