Wij realiseren de meest complexe ICT-omgevingen

Wij ontwerpen en implementeren de meest complexe ICT-infrastructuren. Ons doel is altijd om met een nieuwe ICT-omgeving de doelstellingen van onze klanten te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van de meest recente en betrouwbare technologieën. Daarnaast zorgen we zonder moeite voor de uitbreiding van uw bestaande ICT-omgeving of helpen we u bij een eventuele verhuizing.

ICT Inrichting

Heldere analyse

Voorafgaand aan de inrichting brengen wij eerst altijd alle kwalificaties in kaart; het is immers belangrijk om goed na te denken over de eisen waaraan uw nieuwe ICT-omgeving moet voldoen. Onze kennis en ervaring kunnen bepalen wat de juiste keuzes voor uw organisatie zijn. Thema’s als efficiëntie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en capaciteit van systemen gelden bij ons altijd als belangrijke criteria.
ICT Inrichting

Timing

Een nieuwe ICT-omgeving kan voor oponthoud van lopende bedrijfsprocessen zorgen. Daarom bespreken wij altijd met u wanneer een inrichting of migratie het beste gelegen komt. Ons doel is altijd om werknemers zo min mogelijk voor de voeten te lopen en zo min mogelijk ‘aanwezig’ te zijn binnen uw bedrijfspand.
ICT Inrichting

Nazorg

Nadat uw nieuwe omgeving volledig is aangelegd, zullen er in de beginperiode altijd wat vragen of opmerkingen bij u of uw werknemers opkomen. Wij scheppen graag duidelijkheid voor u; onze Servicedesk staat dan ook ten allen tijde paraat.

Wilt u meer informatie?

Onze accountmanagers geven u graag meer uitleg of informatie. Daarnaast kunnen zij voor u inventariseren welke oplossing het beste bij uw organisatie past. Vraag hieronder direct een terugbelverzoek of offerte aan.

Bel mij terugVraag offerte aan

Consolidatie

Bij het ontwerp van uw ICT-omgeving proberen wij altijd zoveel mogelijk te consolideren. Dit houdt in dat wij proberen om zoveel mogelijk gedaan te krijgen met zo min mogelijk systemen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u veel minder aanschafkosten heeft, maar minder energieverbruik. Daarnaast is er binnen uw bedrijfspand minder ruimte noodzakelijk voor de voorzieningen van uw ICT.

Capaciteit

In de praktijk blijkt dat het gemiddelde gebruik van servercapaciteit niet meer dan 30% is: in de meeste gevallen wordt de capaciteit dus verre van optimaal benut. Wij kunnen dit efficiënter voor u inrichten door meerdere servers virtueel te laten draaien op één server.

Minder kosten

Door consolidatie heeft u minder servers nodig. Dat betekent lagere kosten in de aanschaf van uw hardware en minder onderhoudskosten aan bestaande hardware. Er is tevens minder serverruimte nodig, waardoor de ruimte en eventuele kosten hiervan bespaard kunnen worden.

Energiebesparend

Als u meerdere servers kunt reduceren naar één server, worden de overige servers overbodig. Hierdoor hoeft u nog maar energiekosten te betalen voor een enkele server, wat u op jaarbasis een hoop geld bespaart; een gemiddelde server kost u jaarlijks zo’n €500,-.

Zonder problemen uw ICT-omgeving uitbreiden

Uitbreiding

Bedrijfsgroei

Een ICT-omgeving groeit mee met uw bedrijf. Dit heeft als gevolg dat er soms uitbreidingen noodzakelijk zijn op bijvoorbeeld servers of werkplekken. Het is bij de aanschaf verstandig om alvast rekening te houden met eventuele en toekomstige groei. Geschikte hardware die u bijvoorbeeld nu aanschaft, kan op langere termijn onbruikbaar zijn met eventuele vernieuwing of uitbreiding.
Uitbreiding

Voorbereiding

Wanneer uw ICT-omgeving uitgebreid moet worden is kennis en ervaring cruciaal. Reset kan, vanaf het ontwerp van de basis voor de vernieuwde omgeving tot het uitvoeren van de benodigde aanpassingen, assisteren. Na een gesprek waarin alle wensen en specificaties besproken en bepaald worden, zullen wij met een passend voorstel komen waarin rekening wordt gehouden met eventueel verwachtte groei en technische ontwikkelingen.
Uitbreiding

Implementatie

Door onze jarenlange ervaring met bedrijven van verschillende groottes hebben wij voldoende kennis om een uitbreiding zonder problemen in orde te maken en te onderhouden. In goed overleg zal een implementatieplan worden gemaakt waarin voor elke wijziging of uitbreiding de impact voor het bedrijf zal worden bepaald. Aan de hand van dit plan zullen de werkzaamheden uiteindelijk gerealiseerd worden.

Snel en eenvoudig uw ICT-omgeving verhuizen

Bent u van plan om uw bedrijfsactiviteiten op een andere locatie voort te zetten, maar ziet u op tegen de verhuizing van uw ICT-omgeving? Wij helpen u graag met het plannen en voorbereiden van de migratie en kunnen de volledige zorg dragen voor de overgang naar uw nieuwe bedrijfspand. Reset beschikt over de kennis en alle middelen om uw systemen veilig en probleemloos te verplaatsen van de oude naar de nieuwe ICT-omgeving.

Inventarisatie

Bij de migratie houden wij bij onze inventarisatie altijd rekening met de volgende onderdelen:

  • Tijdsplanning
  • Ruimte-indeling van het nieuwe pand
  • Transport van hardware
  • Systeemkoppelingen
  • Datalijnen
  • Nieuwe mogelijkheden op uw nieuwe locatie

Hugo Peltenburg

Accountmanager
088-7071706

Heeft u vragen?

Stel hier direct uw vraag of bel ons gerust.
Rick Hebing

Accountmanager

088-7071717
  • Contactgegevens

  • Welke vraag heeft u?

Terug naar boven
Menu