Wij realiseren solide en veilige ICT-omgevingen

Wij ontwerpen en realiseren dagelijks heel veel ICT-omgevingen, waarbij we gebruik maken van de meest recente en betrouwbare technologieën. Zo stellen we graag krachtige hardware samen voor uw infrastructuur en combineren we deze met de inrichting van een snel, stabiel en veilig bedrijfsnetwerk. Ons doel is altijd om met een ICT-omgeving de doelstellingen van onze klanten zo goed mogelijk te laten bereiken. Daarnaast zorgen we zonder moeite voor de uitbreiding van uw bestaande ICT-omgeving.

Heldere analyse
Heldere analyse
Voorafgaand aan de inrichting brengen wij eerst altijd alle kwalificaties in kaart; het is immers belangrijk om goed na te denken over de eisen waaraan uw nieuwe ICT-omgeving moet voldoen. Onze kennis en ervaring kunnen bepalen wat de juiste keuzes voor uw organisatie zijn. Thema’s als efficiëntie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en capaciteit van systemen gelden bij ons altijd als belangrijke criteria.
Timing
Timing
Een nieuwe ICT-omgeving kan voor oponthoud van lopende bedrijfsprocessen zorgen. Daarom bespreken wij altijd met u wanneer een inrichting of migratie het beste gelegen komt. Ons doel is altijd om werknemers zo min mogelijk voor de voeten te lopen en ‘aanwezig’ te zijn binnen uw bedrijfspand.
Nazorg
Nazorg

Nadat uw nieuwe omgeving volledig is aangelegd, kunnen er in de beginperiode wat vragen of opmerkingen bij u of uw werknemers opkomen. Wij scheppen graag duidelijkheid voor u; onze Servicedesk staat dan ook ten allen tijde paraat.

Het ontwerp van uw infrastructuur

Nadat we de eisen van uw bedrijfsnetwerk hebben bepaald, maken we een ontwerp voor de infrastructuur van uw bedrijfsnetwerk. Hoewel geen enkele organisatie hetzelfde is en de meeste bedrijfsnetwerken van elkaar verschillen, bestaat het in de basis meestal uit de volgende elementen:

Zonder problemen uw ICT-omgeving uitbreiden

Bedrijfsgroei
Bedrijfsgroei

Een ICT-omgeving groeit mee met uw bedrijf. Dit heeft als gevolg dat er soms uitbreidingen noodzakelijk zijn op bijvoorbeeld servers of werkplekken. Het is bij de aanschaf verstandig om alvast rekening te houden met toekomstige groei. Geschikte hardware die u bijvoorbeeld nu aanschaft, kan op langere termijn onbruikbaar zijn met eventuele vernieuwing of uitbreiding.

Voorbereiding
Voorbereiding

Wanneer uw ICT-omgeving uitgebreid moet worden is kennis en ervaring cruciaal. Reset kan al vanaf het basisontwerp voor uw vernieuwde omgeving voor begeleiding zorgen. Na een gesprek waarin alle wensen en specificaties besproken en bepaald worden, zullen wij met een passend voorstel komen waarin rekening wordt gehouden met de verwachtte groei en technische ontwikkelingen.

Implementatie
Implementatie

Door onze jarenlange ervaring met bedrijven van verschillende groottes hebben wij voldoende kennis om een uitbreiding zonder problemen in orde te maken en te onderhouden. In goed overleg zal een implementatieplan worden gemaakt waarin voor elke wijziging of uitbreiding de impact voor het bedrijf zal worden bepaald. Aan de hand van dit plan zullen de werkzaamheden uiteindelijk gerealiseerd worden.

Terug naar boven