Betrouwbare en voldoende opslag van uw data

Storage is niets meer of minder dan het opslaan van gegevens. De manier waarop u dit doet is echter van groot belang voor de continuïteit van uw organisatie. Hoe zorgt u er immers voor dat uw medewerkers altijd kunnen beschikken over de juiste data? Een goede storage-oplossing zorgt er voor dat belangrijke bedrijfsprocessen nooit stil komen te staan door een gebrek aan opslagcapaciteit. Daarnaast zorgen we er graag voor dat uw data middels een goed functionerende back-up altijd veilig gesteld wordt: zo kunnen we in het geval van calamiteiten altijd uw data terughalen.

Een storage-oplossing die past bij uw onderneming

Interne uitbreiding van server

Interne uitbreiding van server

Indien uw ICT-omgeving beschikt over een server, dan is het wellicht een mogelijkheid om de interne opslagcapaciteit hiervan uit te breiden met nieuwe hardware. Onze Engineers kunnen snel en vakkundig uw server(s) analyseren en uitbreiden, zodat uw organisatie weer de beschikking heeft over voldoende storage.

Modular Smart Array (MSA)

Modular Smart Array (MSA)

Bij grotere en veeleisende kantooromgevingen adviseren wij vaak om een gescheiden opslagnetwerk te creëren. Met HP MSA Storage wordt ook het beheer eenvoudiger: wanneer er bijvoorbeeld een back-up gemaakt dient te worden, dan hoeft er geen beroep gedaan te worden op de resources van de servers of het lokale netwerk.

Network Attached Storage (NAS)

Network Attached Storage (NAS)

Wanneer u geen server heeft, dan kunnen wij u voorzien van Network Attached Storage (NAS). Een andere reden om voor deze technologie te kiezen kan ook (brand)veiligheid zijn; met een NAS kunt u de opslag van uw bedrijfsdata snel op een andere locatie zetten of meerdere back-ups maken die op meerdere locaties worden opgeslagen.

Met de kwaliteit en zekerheid van HP

Voor onze storage-oplossingen kiezen wij uitsluitend voor hardware van HP. Door onze jarenlange ervaring en nieuwe workshops te volgen kunnen wij de kwaliteit en zekerheid garanderen die u verlangt bij het inrichten van uw ICT-omgeving. Wij hebben de voorkeur om voor het aanbieden van een offerte altijd een inventarisatie op locatie uit te voeren. Hierdoor kunnen wij niet alleen de juiste offerte samenstellen, maar ook onvoorziene problemen bij de realisatie voorkomen.

Wilt u meer informatie?

Onze accountmanagers geven u graag meer uitleg of informatie. Daarnaast kunnen zij voor u inventariseren welke oplossing het beste bij uw organisatie past. Vraag hieronder direct een terugbelverzoek of offerte aan.

Bel mij terugVraag offerte aan

Hugo Peltenburg

Accountmanager
088 707 1706

Heeft u vragen?

Stel hier direct uw vraag of bel ons gerust.
Rick Hebing

Accountmanager

0174 200 301
  • Contactgegevens

  • Welke vraag heeft u?

Terug naar boven
Menu