De juiste werkplek voor iedere werknemer

Werknemers stellen steeds grotere eisen op het gebied van hard- en software: ze weten steeds vaker precies met welke tools ze wél of niet willen werken. Daarnaast wordt er ook steeds meer van de werknemer zelf gevraagd: buiten kantoortijden doorwerken of onderweg beschikbaar zijn vereisten die steeds vaker bij een bepaalde functie komen. Het is dus van groot belang dat uw werkplekken hier op berekend zijn. Reset ontwerpt, levert hardware en installeert al uw nieuwe werkplekken.

Wat voor werkplek heeft u nodig?

Voordat u nadenkt over welke soort hardware u wellicht wilt gaan aanschaffen, is het belangrijk om te kijken naar de behoeftes en werknemers binnen uw organisatie. De meeste klanten van Reset kiezen meestal voor één van de volgende werkplekken:

Vaste werkplek

Vaste werkplek

De werkplek voor werknemers die op een vaste locatie werken of die high-performance systemen nodig hebben om hun werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

  • Werkt op een desktop of een workstation
  • Altijd toegang tot software en bestanden
Mobiele werkplek

Mobiele werkplek

De werkplek voor werknemers die op meerdere locaties moeten kunnen werken of niet gebonden zijn aan vaste werktijden.

  • Werkt voornamelijk op een laptop of tablet
  • Altijd en overal toegang tot software en bestanden

Wij stellen graag de ideale werkplek voor u samen

Hardware

Na het samenstellen van de juiste werkplekken voor uw organisatie, kunnen wij alle hardware voor u leveren. Na de levering van uw hardware installeren wij uw nieuwe werkplekken, zodat ze direct gebruiksklaar zijn voor uw werknemers. Ook helpen wij graag bij het toevoegen van randapparatuur (zoals printers en scanners) op uw werkvloer. Reset vertrouwt voor veel van haar oplossingen op HP. Wij zijn zowel PPS Silver Partner als EG Business Partner.

Software en licenties

De werkplek van uw werknemer is uiteraard niet compleet zonder de juiste software en licenties. Reset adviseert u graag over de software die benodigd is om uw doelstellingen te behalen. Wij zijn officiële partner en reseller van onder andere Microsoft, Adobe en Autodesk.

Terug naar boven