Met een goed Wi-Fi-netwerk bereikt u meer

Reset is gespecialiseerd in het realiseren van volledige Wi-Fi-netwerken voor verschillende omgevingen. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een recreatiegebied: wij zorgen altijd voor betrouwbaar draadloos internet op uw locatie. Ook wanneer u een tijdelijk Wi-Fi-netwerk nodig heeft, kan Reset dit snel en vakkundig voor u opleveren.

Wij maken bovendien gebruik van een speciale techniek (de Wireless Site Survey) om het bereik van uw Wi-Fi-netwerk te kwalificeren. Zo kunnen wij de garantie leveren dat uw Wi-Fi-netwerk voldoet aan uw eisen.

Wat voor Wi-Fi-netwerk wilt u faciliteren?

Nadat we de eisen van uw Wi-Fi-netwerk hebben mogen vernemen, maken we een uitgebreid voorstel voor de realisatie en infrastructuur van uw Wi-Fi-netwerk. Reset maakt zelf onderscheid tussen drie verschillende Wi-Fi-netwerken:

Wi-Fi voor binnenlocaties

Wi-Fi voor binnenlocaties

Geef uw werknemers of gasten binnen uw bedrijfspand snel, veilig en draadloos toegang tot uw internetverbinding. Zo kan er overal op de werkvloer gewerkt en gecommuniceerd worden.

  • Bied veilig Wi-Fi aan zonder gevaar voor uw eigen bedrijfsnetwerk
  • Gebruik tablets of smartphones om draadloos te printen
Wi-Fi voor buitenlocaties

Wi-Fi voor buitenlocaties

De vraag naar Wi-Fi op buitenlocaties wordt steeds groter. Reset heeft veel ervaring met het aanleggen van Wi-Fi op (vakantie)parken en festivalterreinen.

  • Wij realiseren optimaal bereik op iedere buitenlocatie
  • Wij kunnen adviseren over beschikbare internetverbindingen
Tijdelijke Wi-Fi voor evenementen

Tijdelijke Wi-Fi voor evenementen

Reset voorziet evenementen van tijdelijke Wi-Fi-netwerken, zodat bezoekers gebruik kunnen maken van internet op een binnen- of buitenlocatie. Wij verzorgen hierbij alles tot in de details.

  • Wij kunnen adviseren over de juiste internetverbinding
  • Wij kunnen tijdens het evenement toezien op de status van het netwerk

Wireless Site Survey

Bij het aanleggen of verbeteren van een Wi-Fi-netwerk voert Reset altijd een Wireless Site Survey uit. Aan de hand hiervan kunnen wij bepalen hoeveel access points er nodig zijn om het gewenste bereik van het Wi-Fi-netwerk te kunnen realiseren. Door op verschillende plekken op de locatie metingen met speciale apparatuur te verrichten creëren wij een zogenaamde ‘heat map’. Aan de hand hiervan kunnen wij tevens bepalen wat de meest optimale opstelling van de access points moet zijn en zorgen wij ervoor dat de dekking van uw Wi-Fi altijd aansluit op uw behoeftes.

Terug naar boven