Onze kennis staat klaar om uw ICT te verbeteren

U heeft bepaalde wensen op ICT-gebied, maar geen idee hoe u dit moet gaan opzetten en uitvoeren? Wij adviseren u graag en nemen graag het voortouw om voor uw organisatie de juiste ICT-omgeving te realiseren of aan te passen. Wij inventariseren altijd de eisen en wensen van uw organisatie, waarna wij met een gepast advies komen. Dit advies kan zowel op technisch als organisatorisch vlak zijn en kan uiteraard ook door ons opgevolgd worden met een daadwerkelijke realisatie.

Daarnaast bieden wij onze kennis ook aan om diverse praktijkoplossingen te verbeteren. Twijfelt u bijvoorbeeld of al uw bedrijfsgegevens wel veilig opgeslagen worden? En kunnen uw bedrijfssystemen bij calamiteiten snel hersteld worden, zodat uw dagelijkse activiteiten niet verstoord worden? Met onze expertise en ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw ICT-omgeving veilig wordt en blijft.

Jarenlange ervaring


Sinds de oprichting in 2007 is ICT op vrijwel ieder vlak geëvolueerd. Niet alleen zijn veel bedrijfsprocessen geautomatiseerd geraakt, gebruikers stellen ook steeds hogere eisen aan hun ICT. Reset heeft dan ook veel ervaring met het transformeren van traditionele naar moderne ICT-omgevingen.

Kennis


Onze medewerkers lopen, dankzij hun passie voor hun technologie, altijd voorop op het gebied van ICT. Daarnaast investeren wij voortdurend in onze medewerkers door diverse workshops en webinars te geven. Hierdoor zijn zij altijd in staat om de juiste oplossing te creëren voor uw organisatie.

Second opinion

Heeft u na het raadplegen van verschillende partijen nog steeds last van vervelende problemen binnen uw netwerk? Is het netwerk traag of werken softwarepakketten niet naar behoren? U kunt bij ons vrijblijvend een second opinion aanvragen. Onze specialisten komen vrijblijvend bij u langs voor een inventariserend gesprek, waarin alle knelpunten besproken worden. Hierna zullen wij uw ICT-omgeving analyseren en een rapport opstellen met aanbevelingen om verbeteringen door te voeren.

Hugo Peltenburg

Accountmanager
088-7071706

Heeft u vragen?

Stel hier direct uw vraag of bel ons gerust.
Rick Hebing

Accountmanager

088-7071717
  • Contactgegevens

  • Welke vraag heeft u?

Terug naar boven
Menu