Bereid uw organisatie voor op calamiteiten

Door een Disaster Recovery-simulatie uit te voeren testen wij de herstelprocedure van uw ICT-omgeving, waarbij we er vanuit gaan dat de servers en werkplekken niet meer bruikbaar zullen zijn. Een dergelijke situatie kan ontstaan na bijvoorbeeld brand of diefstal. Ons doel is altijd om al uw gegevens volledig terug te halen en bedrijfsprocessen zo snel mogelijk weer door te laten lopen.

Geen verlies van bedrijfsdata

Prioriteit nummer één bij het uitvoeren van onze Disaster Recovery-simulatie is het terughalen van al uw bedrijfsdata. Bij niet te herstellen verlies wordt uw organisatie namelijk altijd getroffen.

Bedrijfsprocessen snel continueren

Naast het herstellen van uw data is het ook van belang dat uw organisatie na calamiteiten snel weer operationeel is. Wij onderzoeken dan ook uitvoerig hoe we de downtime van uw ICT-omgeving zo kort mogelijk kunnen maken.


Opstellen Disaster Recovery Plan

Nadat wij een Disaster Recovery-simulatie binnen uw organisatie hebben uitgevoerd, stellen wij een rapport op waarin alle te nemen stappen worden beschreven. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw systemen in de toekomst volledig hersteld kunnen worden. Deze kunnen wij vervolgens met u bespreken en, indien gewenst, opvolgen door de noodzakelijke werkzaamheden te realiseren. Met onze expertise en ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw ICT-omgeving veilig en stabiel blijft.

Terug naar boven