Overal en optimaal bereik op uw locatie

Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en verbeteren van uw netwerkinfrastructuur. Door metingen bij u op locatie uit te voeren kunnen wij zeer nauwkeurig en uitgebreid de kwaliteit hiervan toetsen. Zo kunnen we ook problemen met uw bekabeling of Wi-Fi ontdekken en correct oplossen. Daarnaast kunnen we hiermee ook duidelijkheid schetsen in de (maximale) snelheden die op uw locatie gerealiseerd kunnen worden.

Bekabeling

Om hoge snelheden en stabiliteit binnen een netwerk te bereiken is de kwaliteit van de bekabeling van essentieel belang. Reset beschikt over geavanceerde apparatuur om een nauwkeurige inventarisatie te kunnen maken van de kwaliteit van uw netwerkbekabeling. Door de kwaliteit en stabiliteit van de bekabeling inzichtelijk te maken, is het zoeken en bepalen van oplossingen voor storingen veel gemakkelijker. Bij deze kwalificatie zal de kwaliteit van iedere kabel binnen uw pand gemeten worden. Verder zullen gegevens als kabellengte en de conditie van de bekabeling in het rapport worden verwerkt.

Wi-Fi

Bijna iedere organisatie heeft één of meerdere draadloze verbindingen binnen het bedrijfspand. Deze zijn echter steeds vaker onderhevig aan vele externe factoren die het signaal kunnen verstoren. Door op verschillende plekken binnen (of rondom) het bedrijfspand metingen te verrichten kunnen we een zogenaamde ‘heat map’ creëren. Aan de hand hiervan kunnen wij precies bepalen wat de meest optimale opstelling van access points is en kunnen wij ervoor zorgen dat de dekking van uw Wi-Fi aansluit op de behoeftes van uw onderneming.

Terug naar boven