Pro-actief beheer voor uw systemen en netwerk

Het uitvallen van systemen kan voor vervelende situaties zorgen voor de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Door uw systemen te voorzien van onze Heartbeat Monitoring, waarborgt u de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en bent u ervan verzekerd dat uw systemen in goede conditie blijven.

Wij controleren pro-actief servers, workstations en netwerkdevices op fouten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld preventieve maatregelen nemen wanneer er problemen gesignaleerd worden met connectiviteit, de belasting van processoren of capaciteit van uw opslagschijven. Daarnaast informeren wij u over de noodzaak tot vervanging van hardware of het upgraden van firmware.

De basis van ons beheer

Heartbeat Monitoring vormt de basis van ons beheer: hiermee kunnen belangrijke onderdelen monitoren en inzicht krijgen in uw ICT-omgeving. Om uw systemen nog veiliger en stabieler te maken, kunt u bovendien de monitoring uitbreiden met Antivirus, Updateservice, Licentiebeheer en Softwarebeheer.

Uitbreidingen Heartbeat Monitoring

AntivirusUpdateserviceLicentiebeheerSoftwarebeheer

Monitort belangrijke
onderdelen zoals:

 • De capaciteit van opslagschijven
 • De belasting van opslagschijven,
  processoren en geheugen
 • De fysieke conditie van hardware
 • De status van lokale back-up
 • De connectiviteit van verbindingen en netwerkapparatuur

Geeft onze Servicedesk
de mogelijkheid om:

 • Inzicht en overzicht van uw ICT-omgeving te krijgen
 • Storingen van uw systemen te ontvangen
 • Toegang tot uw systemen te krijgen
 • ‘Hulp op afstand’ te verlenen om uw medewerkers te helpen

Belangrijkste functies

Storingsmeldingen

Calamiteiten aan uw hard- en software komen direct binnen op ons monitoringssysteem. Deze zogenaamde ‘active issues’ worden afhankelijk van uw SLA opgevolgd door onze Servicedesk.

Hulp op afstand

Met Heartbeat Monitoring stelt u Reset in staat om, indien noodzakelijk, uw systemen over te nemen. Zo kunnen wij snel hulp op afstand bieden bij problemen die niet door monitoring ondervangen kunnen worden.

Rapportage

Hiermee krijgt u beter inzicht in de processtromen waarin uw systemen en netwerk moeten kunnen (blijven) functioneren en de uptime van uw ICT-omgeving. Met deze gegevens zijn bovendien eventuele complicaties nog sneller en beter aan te wijzen.

Apparaatbeheer

Wanneer uw organisatie groeit, krijgt u te maken met steeds meer apparaten. Met Heartbeat Monitoring heeft u in één keer een overzicht van uw hardware. Merken, specificaties, serienummers of fabrieksgaranties: u kunt het allemaal achterhalen.

Uitvoeren van scripts

U kunt scripts automatisch en/of centraal uitrollen op systemen waarop Heartbeat Monitoring geïnstalleerd is. Hierdoor kunnen systemen nog efficiënter beheerd en bijgewerkt worden.

Automatisch herstel

Om de doorloop van cruciale bedrijfsprocessen te waarborgen is het mogelijk om bij storingen uw systemen automatisch te herstellen.

Rapportage

Met Heartbeat Monitoring op uw systemen kan Reset diverse rapportages met u delen. Zo krijgt u beter inzicht in de processtromen waarin uw hardware en netwerk moet kunnen (blijven) functioneren en de uptime van uw ICT-omgeving. Met deze analytische gegevens zijn bovendien eventuele complicaties (die niet door monitoring ondervangen kunnen worden) nog sneller en beter aan te wijzen.

Indien gewenst kunnen wij maandelijks een elektronische rapportage aanleveren over gerealiseerde prestaties en de belangrijkste meetgegevens van uw ICT-omgeving.

Volledige ontzorging

Wilt u nog meer zekerheid voor uw organisatie? En wilt u liever dat wij tegen een vast maandbedrag uw systemen en/of netwerk volledig beheren? Kies dan voor Carefree.

Carefree

Met Carefree sluit u een verzekering af voor alle arbeid (tijdens kantoortijden) die onze Servicedesk maakt voor het onderhoud en behoud van uw ICT-omgeving. Doordat u verzekerd bent, kunnen wij bovendien alle problemen aan uw systemen nog sneller verhelpen. Onze Servicedesk weet immers dat u verzekerd bent en kan direct actie ondernemen om al uw storingen te verhelpen.

Uitbreidingen Heartbeat Monitoring

Naast alle standaardfuncties kunt u desgewenst de Heartbeat Monitoring van uw systemen uitbreiden met diverse beheermogelijkheden. Hierdoor geeft u Reset de mogelijkheid om de veiligheid van uw ICT-omgeving nog beter te waarborgen en uw werknemers altijd te voorzien van de nieuwste functionaliteiten.

Antivirus

Met Antivirus van Reset zorgt u ervoor dat uw beveiligingssoftware altijd up-to-date is en zo de nieuwste virussen en spyware kan herkennen. Hierdoor hoeft niemand binnen uw organisatie handmatig uw systemen meer te controleren en/of bij te werken.

Antivirus van Reset is gebaseerd op Bitdefender®, een beveiligingsplatform dat zich bewezen heeft als de beste technologie om de meest doortastende en gevaarlijkste bedreigingen onschadelijk te maken. Bij de aanschaf van andere antivirussoftware bent u meestal gebonden aan bundels of jaarlicenties. Met Antivirus van Reset betaalt u maandelijks en per gebruiker. Zo bent u altijd flexibel in het aantal licenties voor uw antivirussoftware.

Updateservice

Het is zeer belangrijk om de updates voor de besturingssystemen van uw systemen tijdig en structureel door te voeren. Uw organisatie krijgt hierdoor namelijk niet alleen verbeterde functionaliteiten, maar ook worden veiligheidsrisico’s hiermee tijdig ontdekt en uitgesloten. Het uitstellen van updates voor uw systemen zorgt er bovendien voor dat het updaten van uw ICT-omgeving over een langere periode onnodig gecompliceerd en onvoorspelbaar wordt.

Met de Updateservice kan Reset alle updates voor uw servers, workstations en netwerkdevices verzorgen. U bent gegarandeerd van de laatste ondersteuning en eventuele conflicten die na een update optreden worden snel en correct opgelost.

Licentiebeheer

Het aanschaffen en beheren van softwarelicenties kan vooral voor grotere organisaties een lastige opgave zijn. Doordat er ook steeds meer en verschillende apparaten binnen uw organisatie komen, wordt het ook steeds lastiger om grip te houden op uw licenties.

Met Licentiebeheer kan Reset het beheer van softwarelicenties voor u uit handen nemen. Wij controleren of de software van uw werknemers rechtmatig gebruikt mag worden en geven u meer overzicht in de software die op uw systemen geïnstalleerd staan.

Softwarebeheer

Software die niet door Microsoft is uitgegeven kan met Softwarebeheer automatisch op al uw workstations worden bijgewerkt. Door Reset uw software up-to-date te houden krijgen uw werknemers niet alleen verbeterde functionaliteiten, maar worden ook gevaarlijke veiligheidslekken tijdig gedicht.

Updates voor o.a.:

Adobe Acrobat
Adobe Flash
Adobe Reader
Google Chrome
Java

Hugo Peltenburg

Accountmanager
088 707 1706

Heeft u vragen?

Stel hier direct uw vraag of bel ons gerust.
Rick Hebing

Accountmanager

0174 200 301
 • Contactgegevens

 • Welke vraag heeft u?

Terug naar boven
Menu