Danny Botman is werkzaam als Engineer bij Reset. Hij voert dagelijks veel werkzaamheden en projecten op locatie uit. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van telefooncentrales voor onze klanten.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou eigenlijk uit?

“Heel divers. Het leuke aan de afdeling waar ik nu werk, is dat ik elke dag andere werkzaamheden mag uitvoeren. ’s Morgens behandel ik meestal een aantal dingen eerst vanaf kantoor, zoals de communicatie over planningen en vragen van klanten. Vervolgens ga ik naar klanten toe, om projecten uit te voeren of storingen te verhelpen.”

Wanneer komen onze klanten met jou in contact?

“Als een klant akkoord heeft gegeven op een offerte van onze Verkoop-afdeling, kan ik daarna alle aangegeven werkzaamheden gaan uitvoeren. Vanaf dat moment probeer ik alle communicatie direct via mij te laten verlopen, zodat er snel en duidelijk geschakeld kan worden. Ik ben dan ook het aanspreekpunt voor veel klanten en kom bij veel van hen geregeld over de vloer.”

Wat maakt het voor jou zo leuk om bij Reset te werken?

“Ik vind het een heel gezellig team om in te kunnen werken, ondanks dat ik vaak buiten de deur ben. Er worden veel bedrijfsuitjes georganiseerd, waarbij je niet alleen je collega’s in een andere setting meemaakt maar ze ook beter kunt leren kennen. Daarnaast gaat Reset actief mee in de nieuwste technologie, waardoor je vaak al weer snel met nieuwe producten of diensten werkt.”

Als je vrij bent (en even niet achter een scherm zit), wat doe je dan zoal?

“Dan zit ik vaak alsnog achter een scherm, al is het dan niet altijd een computerscherm maar het scherm van mijn fotocamera. Ik fotografeer en maak videobeelden van gebeurtenissen die in de regio gebeuren waarbij hulpdiensten worden ingezet. Deze content wordt dagelijks door heel veel mensen bekeken via de social media en website van Regio15.nl. Daarnaast ben ik thuis ook vaak met ICT bezig, zoals het installeren van nieuwe dingen zodat ik daar weer ervaring mee op doe.”

Wat is voor jou de allerbeste uitvinding sinds de cloud?

“Een tablet en een dongel, zodat je -waar je ook bent- er op kunt inloggen en altijd bij je bestanden en software kunt.”

Wat is de laatste (technologische) gadget die je hebt gekocht?

“Een Windows-tablet, om zo als trouwe Apple-gebruiker toch ook eens te kijken hoe dat precies werkt.”