We hebben de afgelopen tijd een flinke groei doorgemaakt. Er lopen dan ook een hoop nieuwe gezichten rond bij Reset en Dennis Ferdinandus is daar één van. Dennis is werkzaam bij Reset als Engineer Binnendienst.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag voor jou eruit?

“Op gemiddelde werkdag ben ik voornamelijk bezig met het verwerken van klantverzoeken en oplossen van problemen die binnenkomen via de mail of telefoon. Daarnaast is het monitoren van meldingen die afkomstig zijn van de servers van klanten ook een taak waar ik me dagelijks mee bezig houd. Het is belangrijk om deze meldingen tijdig te signaleren en erop te anticiperen. Het helpen en ondersteunen van mijn naaste Servicedesk-collega’s behoort ook tot mijn taken.”

Wat maakt het voor jou leuk om bij Reset te werken?

“De diversiteit van Reset spreekt me erg aan; verschillende systemen, programma’s en onderdelen, maar ook het dagelijks contact met meerdere personen. Je weet eigenlijk niet van te voren hoe je dag zal verlopen en waar je mee te maken krijgt. Ook het oplossen van problemen en het helpen van klanten geeft me veel voldoening. En uiteraard de lol die je met collega’s hier hebt.”

Waarvoor kunnen klanten bij jou terecht?

“Klanten kunnen bij mij terecht voor vragen omtrent wijzigingen in hun omgeving of met technische problemen waar ze tegenaan lopen.”

Wat doe je zoal in je vrije tijd?

“Ik lees veel fictie, luister muziek en ga regelmatig naar concerten en de bioscoop. Daarnaast maak ik vaak wandelingen van 15 km en meer. Zo heb ik laatst een wandeling gemaakt vanuit Oxford naar Wolvercote via Port Meadow. Het is onvoorstelbaar mooi wat je tijdens zo’n wandeling allemaal tegenkomt. Ik combineer het wandelen dan ook graag met foto’s maken.”

Wat is de laatste technologische gadget die je hebt gekocht?

“Een Apple TV, een mediaspeler. Hiermee kan ik materiaal van verschillende mediakanalen afspelen op mijn televisie.”