Onze amikale accountmanager met zijn nooit verdwijnende glimlach.
Altijd goed gemutst en daarom een topcollega
om bij Reset te hebben.

Hoe ben je bij Reset terecht gekomen?

Ik had een vacature voorbij zien komen op Indeed en deze sprak mij aan. Vooral toen ik wat verder naar het bedrijf ging kijken en naar de diensten die Reset aanbood. Ik werd meteen enthousiast. Toen ik belde of de vacature nog open stond had ik al meteen een goed gevoel bij dit bedrijf. Dit werd in mijn eerste gesprek alleen maar versterkt. Er werd ook heel snel geschakeld, want de volgende dag zat ik aan tafel en ik werd dezelfde middag al gebeld met een voorstel.

Wat voor werkgever is Reset?

Een werkgever die je veel vrijheid geeft en veel leuke dingen doet voor het personeel. Zo is er elke maand een georganiseerde vrijdagmiddagborrel die d.m.v. roulerende teams georganiseerd wordt. Zo is er een keer een escaperoom gebouwd in 1 van onze kantoren en een Ratrace georganiseerd in Delft. De compleet verzorgde lunch in de middag bij Reset maakt het leven natuurlijk ook wat mooier.

Zelfs de verjaardag van je partner wordt niet vergeten met een kleine attentie.

Hoe ziet je carrière eruit? Waar ben je begonnen?
Wat doe je nu? Wat zijn je plannen?

Ik ben mijn carrière begonnen bij Office Centre (nu Staples) en heb daarna 8 jaar gewerkt als Department Manager bij de Makro, waar ik de laatste paar jaar de bezorgafdeling op poten heb gezet. Daarna heb ik bij Humanwave gewerkt als salesmanager waar ik verantwoordelijk was voor de sales van een HR en Salaris software oplossing.
Nu ben ik accountmanager bij Reset voor ongeveer een jaar en dat bevalt mij heel erg goed. Vooral de combinatie van relatiebeheer en new business vind ik erg leuk.
Mijn plannen zijn om door te groeien en weer een verkoopteam aan te sturen. Reset groeit dus ik hoop dat ik dat binnen deze organisatie kan gaan doen.

Wat doe je buiten je werk? Hacken? Pokémon vangen? Geocaching?

Buiten mijn werk ga ik graag naar de sportschool om een grote jongen te worden en ook wel te blijven. Verder hou ik heel erg van games en films en ga dan ook vaak naar de bios.

Wat je favoriete gadget?

De telefoon ligt iets voor de hand, denk ik, dus dan zeg ik maar de Playstation 4 Pro.

Rolf Keyzer

Accountmanager

Ooit werd mij verteld dat een bestaande klant van ons nooit meer diensten bij ons zou gaan afnemen. Onze directeur beloofde mij champagne, een andere collega beloofde me taart en weer een ander beloofde me een etentje als ik de klant kon laten groeien. Een uitdaging!

Diezelfde middag nog werd ik getrakteerd op een lekkere lunch op Scheveningen ;)