Mike Stoop mag weliswaar één van onze jongste werknemers zijn, toch werkt hij alweer bijna 4 jaar bij Reset. Hij heeft onlangs zijn MBO-opleiding ‘Medewerker Beheer ICT’ aan het ID College met succes afgerond en verricht inmiddels meer werkzaamheden binnen Reset. Hij ondersteunde al veel van onze afdelingen, maar werkt sinds kort ook enkele dagen op de Servicedesk.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou eigenlijk uit?

“Ik heb de afgelopen jaren voornamelijk op de Werkplaats gewerkt, maar ben nu een traject ingegaan waardoor ik straks volledig werkzaam zal zijn op de Servicedesk. Op dit moment verdeel ik nog mijn uren over de Werkplaats en de Servicedesk. Dit betekent dat ik het ene moment in de weer ben met de reparatie of vervanging van hard- en software en het andere moment druk bezig met om alle problemen en storingen van klanten op te vangen.”

Wanneer komen onze klanten met jou in contact?

“Er zijn meerdere manieren waarop klanten met mij in aanraking kunnen komen. Bijvoorbeeld wanneer zij ons telefonisch benaderen, maar ook wanneer zij bij ons langs komen voor reparaties of het ophalen van goederen.”

Wat maakt het voor jou zo leuk om bij Reset te werken?

“Ik vind het fantastisch dat ik door kan groeien bij dit bedrijf. Toen ik destijds op 18-jarige leeftijd hier stage kwam lopen, wist ik best weinig en bij wijze van spreken alleen wat CTRL ALT DELETE deed. Op school leer je veel theorie die je uiteindelijk niet uit hoeft te voeren; bij Reset ben ik pas écht dingen gaan leren door ze simpelweg in de praktijk tegen te komen en op te lossen.”

Als je vrij bent (en even niet achter een scherm zit), wat doe je dan zoal?

“Ik probeer na werktijd zo min mogelijk achter een computer te zitten. Ik ga fanatiek naar de sportschool (minimaal 2 keer per week) en ben daarnaast eigenlijk altijd op stap met vrienden. Ter ontspanning gooi ik graag een dartpijltje of speel ik een potje poolen.”

Wat is de laatste (technologische) gadget die je hebt gekocht?

“Ik ben onlangs toch overstag gegaan en heb een Chromecast gekocht. Een geweldig apparaatje, waardoor ik heel gemakkelijk films en foto’s kan streamen naar mijn televisie.”