Sport- en Racketcentre de Rhijenhof

De Rhijenhof kiest wederom voor Reset

Reset heeft voor Sport- en Racketcentre een state of the art nieuw reserveringssysteem ontwikkeld.

Tennis speelster op de Rhijenhof
Het logo van de Rhijenhof

“We zijn er trots op dat De Rhijenhof de komende 10 jaar verbonden blijft aan Reset. De Rhijenhof is voor ons een bijzondere klant. Doordat zij onze eerste klant zijn en wij inmiddels al langer dan 12 jaar samen werken, zijn we goed op de hoogte van elkaars wensen en behoeften. Dat werkt prettig samen.”

Roland Ketel – CEO Reset

Sportcentrum de Rhijenhof is een racket- en fitnesscentrum met veel faciliteiten om te kunnen sporten en ontspannen. Met 16 tennisbanen, 7 squashbanen, een fitnesscentre én een fysiotherapiepraktijk is het sportcentrum een begrip in Den Haag en omstreken.

Tennis velt de Rhijenhof
Laptop met reserverings systeem
Makkelijk en snel banen reserveren

Langdurige samenwerking

De samenwerking tussen het sport- en racketcentrum en Reset gaat terug naar 2004. Roland Ketel (Directeur Reset) programmeerde in 2004 een vooruitstrevend reserveringssysteem waardoor het sportcentrum online banen kon verhuren en de lichtbesturing kon worden ingeregeld. Het systeem werkte met een touch screen en vingerafdrukscanners, wat in die tijd ongebruikelijk en innovatief was.

Met het state of the art systeem is Roland destijds flink wat sportcentra afgegaan om het systeem op de markt te krijgen. Omdat het systeem zijn tijd erg vooruit was, durfden veel sportcentra de samenwerking niet aan te gaan. De Rhijenhof zag wél de potentie van het systeem. Inmiddels is het systeem er al meer dan 15 jaar in gebruik.

Hoewel De Rhijenhof nog tevreden is over de werking van het systeem, voldoet het niet meer aan de huidige tijd. Een passende standaardoplossing blijkt er niet te zijn waardoor er is besloten het huidige reserveringssysteem door Reset te laten updaten.

Aanpassingen van het systeem

Onder andere de geldlezer zal worden vervangen door een pinsysteem inclusief contactloos betalen en het systeem wordt aangepast zodat er ook via mobiele telefoons en tablets reserveringen kunnen worden geplaatst. Tevens krijgt het panel een visuele update.

www.rhijenhof.nl

Betalen met het vernieuwde pinsysteem
Contactloos betalen met het vernieuwde pinsysteem

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Rolf de Keyzer - New Business
Rolf de Keyzer – New Business

    Uw gegevens