Tychè groep ict financieel adviesbureau

Van Dam’s Kwastenfabriek BV, is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek, opgericht in 1928. Ze zijn de laatst overgebleven kwastenfabriek van Nederland. Al meer dan 14 jaar verzorgt Reset het beheer van hun ICT. Tegenwoordig draaien alle systemen in de cloud.

Logo Tychè groep - Financieel adviesbureau Den Haag

Tychè groep, flexibeler door ICT.


Financieel adviesbureau Tychè Groep uit Den Haag zocht een oplossing om flexibeler te kunnen werken. De medewerkers zaten vast op hun werkplek (een vaste telefoon op en een computer onder het bureau) waaraan gewerkt moest worden. Van bureau wisselen, of even bij een collega aanschuiven was geen optie, laat staan thuis werken. In zijn zoektocht naar een oplossing naar een locatie onafhankelijke werkplek kwam Tymen langs onze website. Hij was ons pand al een aantal keer gepasseerd en op onze site vond hij onze Modern Workplace oplossing. Werken waar je maar wilt, zonder server, maar volledig ingericht in Microsoft 365. De toekomst voor Tychè.

Tymen Roelofs zorgt bij Tychè groep voor flexibele ICT
Tymen Roelofs – Tychè Groep
Kantoorpand Tyche Groep Den Haag
Tychè Groep – financieel adviesbureau – Den Haag

De persoonlijke aanpak van Tychè en Reset.

Financieel adviesbureau Tychè Groep ondersteunt al meer dan 20 jaar particulieren en ondernemers bij boekhouding, aangiftes en administraties. Ze doen dat op een menselijke manier, en kijken goed naar de situatie van de persoon achter het bedrijf. Zo brengen ze op een fiscaal zo vriendelijk mogelijke manier het vermogen van bedrijf naar privé. Ook bij ICT bestaat er geen standaardoplossing die op elk bedrijf valt toe te passen, de persoonlijke werkwijze van de medewerkers staat centraal. Tymen wist goed hoe ze bij Tychè wilden werken. De technische oplossing van Reset sloot hier perfect bij aan, en mede dankzij de persoonlijke klik ontstond er snel een goede samenwerking.

Locatie onafhankelijk werken.

Een moderne omgeving waarbij alles in de cloud werkt en waarbij je niet afhankelijk bent van een Remote Desktop. De meeste softwarepakketten waar Tychè mee werkt, zoals Fiscaal Gemakt van Exact, zijn al online applicaties, dus daar was al geen server meer voor nodig. Door de fileserver compleet over te zetten naar Sharepoint werden ook alle bestanden online, in een veilige omgeving, beschikbaar. In combinatie met Microsoft 365 kan nu op elke computer met internet, waar een medewerker zich ook bevindt, altijd en overal worden gewerkt.

Software zonder online versie.

Reset biedt de mogelijkheid om applicaties die nog geen online versie hebben, toch zonder lokale server beschikbaar te maken. Zo werkt Tymen met Audition van Unit4, software voor financiële rapportage. Wij virtualiseren Audition op een server in ons datacenter. De applicatie is zo op afstand te gebruiken en identiek aan een lokale installatie. Lokale pakketten kunnen op deze manier in de meest moderne online omgeving toch blijven werken. Bekijk de details van een Remote App.

vertrouwelijke informatie veilig beheren met Microsoft 365

Veiligheid van vertrouwelijke informatie.

Tychè behartigt vooral de zaken van vrije beroepen, bijvoorbeeld medici en consultants. Ze werken met vertrouwelijke informatie van personen en bedrijven. Het is belangrijk dat daar veilig mee gewerkt wordt. Niet alleen de financiële programma’s die ze gebruiken zitten goed dicht getimmerd, ook Microsoft 365 bevat uitgebreide functionaliteit om de veiligheid van de omgeving op te schroeven. Zo kunnen bijvoorbeeld bestanden niet worden gedeeld met mensen buiten de eigen organisatie.

Alle ICT bij één leverancier.

In het verleden nam Tychè de ICT-diensten af bij verschillende leveranciers. Het was af en toe zelfs niet duidelijk waarvoor welke leverancier verantwoordelijk was. Modern Workplace van Reset is een oplossing waarbij zorg wordt gedragen voor álle aspecten van de ICT en de totale verantwoordelijkheid voor de omgeving bij één partner ligt.

De persoonlijke aanpak

Het veld waarin Tychè werkzaam is vereist een persoonlijke aanpak gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Van hun leveranciers verwachten ze niet anders. Reset werkt met een persoonlijke accountmanager én een persoonlijke engineer, die bereikbaar zijn en de omgeving van het financieel adviesbureau van voor tot achter kennen. Alle vragen of knelpunten zijn zo snel beantwoord en verholpen.

Daan Zuiderwijk
Daan Zuiderwijk – engineer

Automatiseren van herhalende taken.

Tymen had het voornemen om veel voorkomende, herhalende handelingen te automatiseren. Zo werk je efficiënter en is er meer ruimte voor waardevol klantcontact. Microsoft 365 helpt om handelingen slim te automatiseren met een prachtige toolbox: het Power Platform. Deze toolbox bevat o.a. Power Automate. Dit is software waarmee met behulp van triggers voorgeprogrammeerde acties uitgevoerd kunnen worden. Als er in het klantenbestand van Tychè bijvoorbeeld een nieuwe klant wordt aangemaakt, dan wordt automatisch in Sharepoint de juiste structuur van mappen klaargezet. Simpele klussen, die veel tijd kosten, worden zo eenvoudig geautomatiseerd.

De toekomst: ook telefonisch overal bereikbaar.

Op dit moment staat op elk bureau nog een vaste telefoon met een vast nummer. De vaste nummers worden binnenkort geïntegreerd in Microsoft Teams, de communicatie app van Microsoft 365 waar toch al mee gewerkt wordt. De Teams-app op een smartphone bevat ook complete telefonie functionaliteit. De vaste nummers van Tychè worden zo in één keer bereikbaar op de smartphones van de medewerkers en ze kunnen ook Bellen met Teams. Thuis aan het werk, of bijvoorbeeld in een andere kantoorruimte, iedereen is straks overal bereikbaar en kan met hun vaste nummers bellen vanaf mobiel.

overal bellen met microsoft teams

We worden compleet en persoonlijk ontzorgd door Rolf en Daan. We werken nu flexibeler en efficiënter en zijn klaar voor de toekomst.”

Tymen Roelofs – Tychè Groep Financieel adviesbureau
tyche-groep.nl

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Rolf de Keyzer - New Business
Rolf de Keyzer – New Business

    Uw gegevens