Veilige en stabiele ICT voor accountantsbureau Leyestaete

Van Dam’s Kwastenfabriek BV, is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek, opgericht in 1928. Ze zijn de laatst overgebleven kwastenfabriek van Nederland. Al meer dan 14 jaar verzorgt Reset het beheer van hun ICT. Tegenwoordig draaien alle systemen in de cloud.

Leyestaete, geen zorgen meer over ICT.


Yasemin Yegen en Rob Jacobs van Leyestaete accountants en belastingadviseurs hebben het druk, heel druk. Ze hebben net een ander kantoor overgenomen, maar komen eigenlijk nog steeds mensen tekort voor de financiële analyses, rapportages en administratieve en fiscale dienstverlening die zij leveren. En dan wil je maar één ding, focussen en geen gedoe met je ICT.

Yasemin Yegen – Leyestaete accountants en belastingadviseurs
leyestaete accountants en belastingadviseurs

“We hebben weinig gedoe, en als er gedoe is, wordt het snel opgelost.”

Leyestaete Accountants & Belastingadviseurs staat al meer dan 30 jaar bekend om haar brede expertise, onafhankelijkheid, service en persoonlijk contact met haar klanten. Gezeteld in een prachtig pand aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag helpen zij vooral het MKB om hun financiële zaken onder controle te houden.

Overstappen naar één partner voor alle ICT.

In het verleden had het accountantsbureau verschillende ICT partners die zorg droegen voor de ICT, van software leveranciers tot netwerkbeheerders. Zelf zorgden ze ervoor dat al die partners op elkaar werden afgestemd. Veel werk, en als je dan ook nog eens ontevreden bent over hoe opvolging van problemen plaatsvindt, dan ga je verder kijken. Reset leverde op dat moment de telefonie, en vanwege de goede klik, hetzelfde slag mensen ‘niet lullen maar poetsen’, werd de complete ICT bij Reset uitbesteed.

Met het Unlimited concept van Reset zijn in één keer alle ICT-zaken geregeld. Bij vorige leveranciers was het nog wel eens onduidelijk wat er nou wel of niet binnen het abonnement hoorde. Maar met Unlimited beheer, is alles inbegrepen. En is er een probleem, die er weinig zijn, dan worden ze transparant en snel opgelost.

werken waar je wilt

Geen lokale data, maar alles veilig op afstand.

Bewezen veiligheid is een eis vanuit de NBA (Nederlands Beroepsorganisatie Accountants). Om hun administraties en klantgegevens compleet veilig te houden zit de ICT van Leyestaete flink dicht getimmerd. Lokaal staat er niets opgeslagen. Alle gegevens en software draaien remote vanuit het veilige datacenter van Reset. Zonder Two Factor Authenticatie kan er niet ingelogd worden in de cloud-systemen van waaruit via Remote Dekstops wordt gewerkt. Deze oplossing heet Private Cloud.

Virtuele computers, veilig in het datacenter van Reset

Een remote desktop is een virtuele computer die je op afstand gebruikt. Vanaf elke locatie kan hier op persoonlijke veilige manier op worden ingelogd met behulp van Two Factor Authenticatie. Doordat de systemen niet lokaal draaien, maakt het ook niet uit vanaf waar er wordt ingelogd, of dat nu thuis is, of op kantoor.

ICT uitdagingen voor een accountantsbureau

De uitdagingen voor Leyestaete zitten nu vooral nog in de digitalisering van de processen. Er gebeurt gewoon nog heel veel op papier. Tot vorig jaar werden de facturen zelfs nog per post verzonden. Ook wordt er gewerkt met veel losse software-pakketten. Beetje bij beetje worden deze, waar mogelijk, gekoppeld. Ook hierbij helpt Reset, door programma’s die niet online draaien, werkbaar te maken in de cloud. Zo staan deze programma’s niet meer lokaal geïnstalleerd, maar in een remote cloud versie. Zo zijn ze op elke computer te gebruiken.

digitale factuur

Sinds lange tijd hebben we geen zorgen meer over onze ICT.

Yasemin Yegen – Leyestate accountants en belastingsadviseurs
leyestaete.nl

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Jori Kooiker – Senior Accountmanager & Relatiemanager

    Uw gegevens