Home/Managed Services/Cloud Services
Cloud Services 2017-06-30T14:50:32+00:00

Cloud Services

Flexibele en kostenbesparende oplossingen buiten de deur

U wilt flexibel zijn en inspelen op de veranderingen in de markt. Een logische volgende stap is om over te stappen naar de Cloud; de voordelen en mogelijkheden zijn immers eindeloos. Reset ontwikkelde meerdere diensten om deze overstap voor u te realiseren zoals Cloud Desktop, Cloud E-mail, Cloud Back-up en Cloud Antispam. Naast onze Cloud diensten verliezen we een belangrijk aspect niet uit het oog; veiligheid. Om die reden bieden we Two-Factor Authentication aan en zullen we altijd blijven zoeken naar manieren om uw Cloud ervaring te optimaliseren.

Contact opnemen?
 • Cloud Desktop

  Een beveiligde en volledig beheerde online werkplek die draait in de cloud van Reset. Flexibel, hoge performance en voorzien van veilige inlogmogelijkheden.

  Kom meer te weten
 • Cloud E-mail

  Een Microsoft Exchange e-mailomgeving gehost in de Cloud van Reset. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd en overal uw mailbox of agenda kunt benaderen.

  Kom meer te weten
 • Cloud Back-up

  Met Cloud Backup bent u verzekerd van een kopie van alle bedrijfsdata. Efficiënt datatransport, versiebeheer en mogelijkheden voor onbeperkte opslag.

  Kom meer te weten
 • Cloud Antispam

  Een centrale oplossing voor het weren van spam en virussen. Alle e-mails die u ontvangt via uw domeinen en mailboxen worden omgeleid via onze server in ons datacenter.

  Kom meer te weten
 • Two-Factor Authentication

  Ongewenste personen buitensluiten, zelfs als ze het wachtwoord van een gebruiker hebben: door middel van Two-Factor Authentication creëert Reset een extra beveiligingslaag.

  Kom meer te weten