Home/Managed Services/Connectiviteit
Connectiviteit 2017-06-30T12:03:04+00:00

Connectiviteit

Hoogwaardige oplossingen voor datacommunicatie

Snelle en betrouwbare verbindingen zijn nodig voor het datatransport binnen uw ICT-omgeving. Reset biedt diverse oplossingen om een veilig en stabiel communicatienetwerk te realiseren. Dit doen we door middel van datalijnen met de hoogste kwaliteit, maar ook straalverbindingen over een afstand tot 16 kilometer zijn voor ons geen probleem. Hotspot+ is een ontwikkeld product waarbij we zowel tijdelijke als permanente Wi-Fi oplossingen realiseren. Deze zijn inzetbaar voor onder andere bedrijven maar ook te gebruiken voor evenementen en vakantieparken.

Contact opnemen?
 • Datalijnen

  Connectiviteit is essentieel, nu uw sector steeds meer afhankelijk wordt van ICT. Reset biedt verschillende zakelijke datalijnen aan met de hoogste kwaliteit, die de continuïteit van uw bedrijfsvoering ondersteunen.

  Kom meer te weten
 • Straalverbindingen

  Wij bieden oplossingen om dataverbindingen te realiseren over een afstand tot 16 kilometer. Koppel uw kantoorlocaties aan elkaar, of realiseer breedband internet in buitengebieden.

  Kom meer te weten
 • Hotspot+

  Of u nu een restaurant runt of een evenement organiseert: u krijgt als ondernemer steeds vaker de vraag of er Wi-Fi beschikbaar is. U kunt Wi-Fi aanbieden in ruil voor e-mailadressen of Facebook-likes.

  Kom meer te weten