Home/Managed Services/Enterprise Management
Enterprise Management 2017-06-30T14:44:21+00:00

Enterprise Management

Volledig beheerde, geoptimaliseerde en beveiligde infrastructuur en diensten

Iedere organisatie, klein of groot, kan beamen dat er er dagelijks veel tijd in ICT zaken gaat zitten die beter besteed had kunnen worden aan kernzaken. Nieuwe updates en antivirus software moeten gewoon werken en u geen zorgen opleveren, om nog maar niet te spreken over de functionaliteit van uw serveromgeving en workstations. Reset begrijpt dat u zich vooral wilt focussen op uw bedrijfsactiviteiten en ontwikkelde om die reden meerdere services die u kunnen ondersteunen op ICT gebied.

Contact opnemen?
 • Network Operations Center

  Reset beschikt over een professionele NOC op eigen locatie, vanwaar we niet alleen onze eigen Cloud diensten monitoren, maar ook de on-premise oplossingen van onze klanten in de gaten houden.

  Kom meer te weten
 • Heartbeat Monitoring

  Het uitvallen van systemen in uw ICT-omgeving zorgt voor vervelende situaties en vertragingen. Door uw systemen te voorzien van onze Heartbeat Monitoring, waarborgt u de continuïteit en bent u ervan verzekerd dat uw systemen in goede conditie blijven.

  Kom meer te weten
 • Managed Antivirus

  Omdat cyberdreigingen steeds kostbaarder worden voor bedrijven is het belangrijk om de juiste IT-beveiligingen in huis te halen. In combinatie met onze Cloud Back-up en Security Audits bieden wij een waterdichte oplossing tegen Cyberaanvallen.

  Kom meer te weten
 • Patch Management

  Reset bied patch management modules aan die kwaliteit en stabiliteit van uw software waarborgen. Wij regulieren de momenten dat de updates gedaan worden zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervind.

  Kom meer te weten