Heartbeat monitoring 2017-07-06T21:39:02+00:00

Heartbeat Monitoring

24/7 verzekerd van continuïteit

Het uitvallen van systemen in uw ICT-omgeving zorgt voor vervelende vertragingen. Het is daarom van groot belang om uw systemen te monitoren op functionaliteit en prestatie. Door Heartbeat Monitoring in te zetten kunnen we uw systemen nauwlettend in de gaten houden en ingrijpen indien gewenst. Maar onze monitoringdiensten gaan verder;  we geven u inzicht in de processen van uw ICT-omgeving door middel van duidelijke rapportages. Op deze manier signaleren we op tijd waar er eventueel veranderingen nodig zijn maar kunnen we ook anticiperen voordat het een belemmering wordt. Daarnaast is Heartbeat Monitoring het basisproduct van veel van onze Managed Services en is het te combineren met diverse integraties.

Heeft u advies nodig? Bel met een productspecialist.

 088 7071 700

Heartbeat Monitoring

per server

€ 19,50 per maand

Probeer het 30 dagen vrijblijvend
Besparen

Proactief problemen binnen uw ICT-omgeving voorkomen

Continuïteit

U bent verzekerd van de optimale werking van uw ICT-omgeving

Reactiesnelheid

Bij calamiteiten wordt u probleem direct opgepakt

Inzicht

Met rapportages en het klantportaal blijft u geïnformeerd

Maatwerk

Uw specifieke wensen vertalen wij naar concrete oplossingen

Dashboard en Rapportages

Zie in één oogopslag de actuele status en de historie in performance van uw devices.
De data is naderhand op te vragen in overzichtelijke rapportages waarmee eventuele acties kunnen worden gepland.

Kies uw monitoring

Basisvariant

Heartbeat Registratie

Heartbeat Registratie is de basis van het monitoring systeem. Alle devices die op basis van registratie toegevoegd worden geven u en onze engineers meer inzicht in uw ICT-omgeving. Door deze registratie is het gemakkelijker remote support bieden en vragen over uw omgeving te beantwoorden.

 • Apparaatbeheer

 • Asset Information

 • Remote Support

Kosten per maand
Per workstation € 1,00
Per server € 1,00
Per netwerkdevice € 1,00
Basisfuncties + Proactieve opvolging

Heartbeat Connectiviteit

Voor netwerkdevices waarvan het van cruciaal belang is dat ze online zijn kan Heartbeat Connectiviteit worden ingezet. Voorbeelden hiervan zijn onder andere routers, switches en camera’s. Maar ook lift telefoons kunnen een alarmering geven die onze engineers direct opvolgen.

 • Apparaatbeheer

 • Asset information

 • Proactieve opvolging

Kosten per maand
Per workstation
Per server
Per netwerkdevice € 4,00
Totaal pakket

Heartbeat Monitoring

Belangrijke onderdelen van uw ICT-omgeving kunnen uitgebreider gemonitord worden. We controleren met deze variant ook de disk, memory, cpu, raid, sql en database status. Voor klant specifieke onderdelen kunnen we maatwerk implementeren binnen het monitoring systeem.

 • Apparaatbeheer

 • Asset information

 • Remote support

 • Proactieve opvolging

 • Raportage

 • Scripting

 • Automatisch herstel

Kosten per maand *
Per workstation € 7,50
Per server € 19,50
Per netwerkdevice € 12,50

* Heartbeat Monitoring kan enkel icm Heartbeat Registratie afgenomen worden.

Remote Support

Met Heartbeat Monitoring stelt u Reset in staat om, indien noodzakelijk, uw systemen over te nemen. Zo kunnen wij snel hulp op afstand bieden bij problemen die niet door monitoring ondervangen kunnen worden.

Asset Management

Wanneer uw organisatie groeit, krijgt u te maken met steeds meer apparaten. Met Heartbeat Monitoring heeft u in één keer een overzicht van uw hardware. Merken, specificaties, serienummers of fabrieksgaranties: u kunt het allemaal achterhalen.

Rapportages

Hiermee krijgt u beter inzicht in de processtromen waarin uw systemen en netwerk moeten kunnen (blijven) functioneren en de uptime van uw ICT-omgeving. Met deze gegevens zijn bovendien eventuele complicaties nog sneller en beter aan te wijzen.

Scripting

U kunt scripts automatisch en/of centraal uitrollen op systemen waarop Heartbeat Monitoring geïnstalleerd is. Hierdoor kunnen systemen nog efficiënter beheerd en bijgewerkt worden.

Klantportaal

Met het klantportaal heeft u altijd en overal de mogelijkheid de actuele status van uw ICT-omgeving te bekijken. Naast de status kunt u het portaal ook gebruiken om een apparaat remote over te nemen of te controleren of de omgeving wel volledig in het systeem staat.

Automatisch herstel

Om de doorloop van cruciale bedrijfsprocessen te waarborgen is het mogelijk om bij storingen uw systemen automatisch te herstellen.

Managed Antivirus geïntegreerd

Direct geïntegreerd in onze monitoring zit onze Managed Antivirus dienst. Niet correct functioneren van endpoints zal door ons Network Operations Center worden opgevolgd zodat deze altijd beschikbaar is en betrouwbaar functioneert.

Nieuwe installaties uitvoeren en updaten van de bestaande installaties doen wij centraal met een druk op de knop. U bent altijd gegarandeerd van de laatste versie-updates en virusdefinities.