VoIP 2017-06-30T14:55:04+00:00

Voice over IP

Goedkoper telefoneren met veel meer functionaliteiten

Wanneer u wilt besparen op telefoonkosten en daarnaast ook wilt beschikken over eindeloos veel functionaliteiten is het tijd om over te stappen op VoIP telefonie. Het overstappen kost weinig tijd en u hoeft geen grote investeringen te doen. Omdat wij onze telefooncentrales zelf ontwikkelen hebben we al diverse systeemkoppelingen en integraties geproduceerd die het gebruiksgemak voor uw organisatie vergroten. Daarnaast vinden we maatwerk een uitdaging, we denken graag met u mee als u specifieke wensen heeft.

Contact opnemen?
 • Cloud VoIP

  Steeds meer bedrijven kiezen er voor om te bellen via hun internetverbinding, ook wel bekend als VoIP. Met VoIP kunt u niet alleen goedkoper telefoneren, maar krijgt uw organisatie ook veel meer mogelijkheden.

  Kom meer te weten
 • PBX – On-premise

  Wilt u liever een fysieke telefooncentrale op eigen locatie? Wij bieden onze VoIP diensten ook aan op fysieke hardware. Hiermee creëren we voor alle situaties een passende oplossing.

  Kom meer te weten
 • Mobiele integratie

  Met deze extra dienst van Reset bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten, telefoneert u voordeliger en krijgt u al uw functies van uw telefooncentrale ook op uw mobiele telefoon.

  Kom meer te weten
 • SIP Trunking

  Wij zijn een ACM-erkende telecomprovider en beschikken over een eigen redundant VoIP-netwerk waarop u uw eigen VoIP-toestellen kunt aansluiten. Bespaar 25% tot 70% op uw belkosten.

  Kom meer te weten