Microsoft Office 365 back-up

Backup voor Microsoft Office 365.

Microsoft biedt een groot aantal krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort daar niet bij.
Met Reset Backup for Microsoft Office 365 loopt u geen risico meer op verlies van toegang tot en controle over al uw Office 365-gegevens. Inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams.

Optimaal back-up en herstel voor Microsoft Office 365
Gold Microsoft Partner
Geïnstalleerd door 175K bedrijven
Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbaar
Eén vast maandbedrag

Onze back-up wordt mogelijk gemaakt door

VEEAM backup Microsoft Office 365
Microsoft Gold Partner

Waarom is een back-up van Office 365 belangrijk? 

Met Microsoft Office 365 kan uw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint hoeft te hosten.
Microsoft mag dan wel de infrastructuur hosten, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijfskritische Office 365-gegevens te maken.

Met Office365 zijn het úw gegevens: u heeft er controle over en het is uw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen.

Wist u dat 60% van alle gevoelige cloudgegevens is opgeslagen in Office-documenten en dat van 75% daarvan GEEN back-up wordt gemaakt? Reset Backup for Microsoft Office 365 stelt u in staat om veilig back-ups van Office 365 te maken in onze veilige Cloud.


Bescherming van uw Office 365-gegevens tegen beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy

Snel herstel van Office 365 met toonaangevende, flexibele herstelopties

Voldoen aan wettelijke vereisten met efficiënte zoekmogelijkheden van Office 365-items

Maak een back-up van Office 365.

Gegevens van Office 365 Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams worden opgehaald uit een cloud-based instance van Office 365.
Maak zo vaak u wilt een back-up van deze gegevens in onze cloud.

microsoft 365 backup services
Maak een back-up van Office 365.
microsoft office 365 backup
Doorzoek Office 365-gegevens.

Doorzoek Office 365-gegevens.

Zonder een gemakkelijk toegankelijke kopie van uw gegevens kan het ophalen van e-mails in verband met regelgeving of compliancevereisten kostbaar en tijdrovend zijn, en leiden tot een ingrijpende onderbreking van de bedrijfsactiviteiten.
U kunt met behulp van de vertrouwde, geavanceerde zoekfuncties en flexibele herstel- en exportopties Office 365-gegevens doorzoeken. Net zo gemakkelijk als met een traditionele lokale gegevensback-up.

Herstel Office 365 met flexibele herstelopties.

Betrouwbaar herstel van Office 365-mailitems, SharePoint-sites, -documenten, -bibliotheken en -lijsten, maar ook van OneDrive for Business-accounts, -bestanden en mappen met een paar klikken.

  • Snel afzonderlijke objecten, waaronder Microsoft Teams-gegevens, in een beveiligde en gearchiveerde kopie van uw Office 365-data zoeken en herstellen.
  • Direct herstel van Office 365-items dankzij een baanbrekend aantal manieren die voor ultieme herstelflexibiliteit zorgen.
Herstel Office 365 met flexibele herstelopties
Voldoe aan beveiligings- en
compliancevereisten

Voldoe aan beveiligings- en
compliancevereisten.

Zorgen over beveiliging en compliance zijn een belangrijke reden voor de noodzaak van back-ups van Office 365.

  • Bewaar gegevens op basis van een retention policy voor de lange termijn, met het oog op regelgeving of compliancevereisten.
  • Herstel dankzij geavanceerde zoekfuncties precies wat u nodig heeft, niet meer en niet minder.
  • Verbeter de beveiliging vanOffice 365-back-upgegevens met meervoudige verificatie.

Veelgestelde vragen over Microsoft 365 back-up

Met Reset Backup for Microsoft Office 365 vermindert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn. U kunt veilige back-ups van Office 365 maken en:

  • Bescherm uw Office 365-data tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy. 
  • Herstel snel afzonderlijke Office 365-items en -bestanden met toonaangevende, flexibele herstelopties.
  • Voldoen aan wettelijke en compliancevereisten met efficiënte zoekmogelijkheden van Office 365-back-upitems.

Ja, back-up en herstel van Microsoft Teams-gegevens is mogelijk. Gegevens die in Microsoft Teams worden gepost en gedeeld, worden op verschillende locaties opgenomen, waaronder SharePoint Online. U kunt Teams-gegevens, waaronder documenten en sites, zoeken en herstellen. Het is ook mogelijk om gegevens die aan Teams-tabbladen en -kanalen zijn gekoppeld te herstellen en vervolgens handmatig opnieuw aan de betreffende Teams-locatie te koppelen.

Ja. Reset Backup for Microsoft Office 365 biedt beveiliging voor hybride e-mail- en SharePoint-implementaties, en maakt het ook mogelijk om gegevens tussen on-premises Exchange en Office 365 te migreren.

Uw back-up vindt elke nacht plaats in onze cloud. Deze wordt redundant uitgevoerd voor optimale zekerheid. Als u over extra lokale opslag beschikt, kunt u deze gebruiken om on-premises back-ups te maken.

Uw data staat opgeslagen in onze eigen datacenters bij SmartDC in Rotterdam, Equinix Amsterdam. En de datacenters van Microsoft binnen Europa.

Integreer Microsoft 365 back-up in uw systeembeheer!

Neem contact op.

Neem meer contact op voor meer informatie over onze Microsoft 365 back-up service of kom langs voor een kopje koffie bij ons op kantoor

U kunt natuurlijk ook bellen naar 0174 200 307, of mailen met f.vanderzalm@reset.nl of neem direct via Microsoft Teams contact met mij op.

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist bij Reset

    Uw gegevens