Microsoft Power Platform

Automatiseer je bedrijf met het Microsoft Power Platform.

Het Microsoft Power Platform is onderdeel van Microsoft 365. Hiermee kunt u op een makkelijke manier uw bedrijf automatiseren. Bouw zelf apps, creëer geautomatiseerde processen, die op de achtergrond tal van taken uitvoeren, en maak visuele rapporten van uw bedrijfsdata.

Bouw complete bedrijfsoplossingen met het Microsoft Power Platform.

Power Automate
Power Apps
power bi
Microsoft 365

Gebruik uw eigen bedrijfsdata.

De apps van het Power Platform zijn te koppelen aan de meest voorkomende databronnen. Er is ook maatwerk mogelijk om minder toegankelijke bedrijfsdata, tóch te koppelen.

Gebruikt u al Microsoft 365 dan kunt u makkelijk zelf aan de slag met sjablonen die al voor u klaar staan. Komt u er niet uit? Reset helpt u graag op weg.

Visueel analyseren met Power Bi.

Microsoft Power BI is analytische software welke direct inzicht geeft in uw organisatie. Koppel aan honderden databronnen, stel vereenvoudigd uitgebreide rapportages samen en voer ad-hoc analyses uit. Maak mooie rapportages en publiceer ze voor uw organisatie naar een webpagina of een app op mobiel en tablet.

Bouw eigen apps met Power Apps.

Power Apps is een suite met app-templates, services, connectors en een gegevensplatform dat een snelle ontwikkelomgeving biedt om apps te bouwen voor uw bedrijfs-uitdagingen. Met behulp van Power Apps kunt u snel zakelijke apps bouwen die verbinding maken met uw eigen data.

Automatiseer je bedrijf met Power Automate.

Elke dag herhalen u en uw collega’s talloze handelingen. En elke dag weer dezelfde. Denkt u zich eens in hoeveel tijd u zou besparen als u deze terugkerende handmatige taken kon automatiseren. Met Microsoft Power Automate kan dit, met minimale programeerkennis.

De meest gebruikte koppelingen

Het Microsoft Power Platform is te koppelen met heel veel handige databronnen. Zo kunt u gebruik maken van uw huidige systemen in uw nieuwe Power Platform.

Office 365 Outlook
Office 365 Outlook
Onedrive
Sharepoint
Sharepoint
Mailchimp
Mailchimp
Excel
Excel
Google Drive
Salesforce
Salesforce
sftp
sftp
SQL Server
SQL Server
Onenote
Onenote
RSS
RSS
Gmail
gmail

Microsoft Gold Partner.

Reset is Tier 1 partner van Microsoft. Hierdoor bieden wij, zonder tussenkomst van tussenpersonen, rechtstreeks de Office pakketten aan.

Wij hebben verschillende partnerschappen met Microsoft. Hierdoor kunnen wij u elke oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Of dat nou lokale Microsoft 365 Business installaties zijn, of Enterprise E5 volledig in de Cloud.

  • Tier 1
  • QMTH (Qualified Multitenant Hoster)
  • CSP Direct (Cloud Service Provider)
  • Gold Partner van Microsoft

Kennis maken.

Wilt u eens brainstormen over welke verbeteringen u kunt toepassen met het Microsoft Power Platform? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

    Uw gegevens