Op zaterdag 9 april hebben Peter van den Berg namens KMD en Hugo Peltenburg namens Reset hun handtekening gezet onder een overeenkomst die beide partijen voor 3 seizoenen aan elkaar verbindt. Ook Jörg Morsdorf (voorzitter sponsorcommissie) en Rob van der Salm (zowel medewerker van Reset als spelend lid van KMD) waren hierbij vertegenwoordigd.

KMD is één van de mooiste voetbalclubs in het Westland en bestaat al sinds 1939. Het eerste elftal van KMD boekte vorig seizoen grote successen: het werd kampioen in de 3e Klasse B en wist in hetzelfde seizoen ook de beker te pakken. Momenteel bezet de ploeg de 12e plek in de competitie.

Reset zal per direct beginnen met het creëren van een hoogwaardig Wi-Fi-netwerk op het complex van KMD aan de Heulweg in Wateringen. Het Wi-Fi-netwerk zal geïntegreerd worden met Hotspot+, waardoor de sportvereniging eenvoudig en veilig gratis Wi-Fi kan aanbieden aan bezoekers. Daarnaast zal Reset de komende jaren helpen om andere ICT-processen binnen KMD te verbeteren.

Foto: Hélène van der Knaap