Reset sponsort dit jaar het festival Waterpop. In het Hofpark van Wateringen kunnen alle bezoekers niet alleen gaan genieten van verrassende en vernieuwende muziekoptredens, maar ook van gratis Wi-Fi.

“Met de faciliteiten die Reset aanlegt kunnen onze bezoekers snel en eenvoudig internetten, zonder vertraging door alle drukte op mobiele netwerken of dat het van hun databundel af gaat,” zegt Roy de Letter van Waterpop. “Zo kan iedereen straks uitgebreid en live foto’s plaatsen op Facebook, Instagram of Twitter. Iedereen die de hashtag ‘#waterpop15’ gebruikt, maakt bovendien ook nog eens kans op een goodiebag van Waterpop.”

 

Reset, dat zelf ook gevestigd is in Wateringen, verzorgt de volledige aanleg van het Wi-Fi netwerk op het festivalterrein. “Wij vinden het belangrijk om te investeren in de lokale gemeenschap en ondersteunen graag initiatieven als Waterpop”, aldus Rob Aalders van Reset. “Het is fantastisch dat het evenement al 38 jaar lang georganiseerd wordt en dat de organisatie van Waterpop nog steeds op zoek blijft gaan naar verbeteringen. Gratis Wi-Fi op een muziekfestival is denk ik een prachtige aanvulling. We zullen met een groot team vrijwel een hele week in de weer zijn om alle voorbereidingen te treffen en ook tijdens het festival zelf zullen we aanwezig zijn om het netwerk te beheren.”

Waterpop is één van de oudste en gezelligste, gratis toegankelijke festivals van Nederland. Ook dit jaar is er weer een gedurfde programmering, met onder meer optredens van De Staat, Dret & Krulle, Orange Skyline en Brother & Bones.