Het hele jaar door vragen wij onze klanten of zij oude computerapparatuur beschikbaar hebben voor ons donatieprogramma. Deze apparatuur wordt vervolgens door ons verzameld en uitgezocht en krijgt een tweede leven.

In 2018 doneerden de klanten van Reset

0
Werkstations
0
Laptops
0
Monitoren
0
Printers
0
Servers
0
Overige systemen

Leerwerkbedrijf Ecoware maakt de oude computers, beeldschermen, printers en andere bruikbare randapparatuur klaar voor een tweede leven. Bij Ecoware doen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring en arbeidsritme op. De data op alle hardware wordt daar onder vakkundige begeleiding volledig gewist en de systemen worden (indien nodig) voorzien van een verse installatie zodat ze weer bruikbaar zijn.

Daarna gaat de apparatuur naar Stichting Leergeld. Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Ouders van gezinnen met een minimuminkomen kunnen vaak geen sportspullen of muziekinstrumenten aanschaffen en hebben vaak ook geen computer. Voor veel kinderen is de hulp van Stichting Leergeld onmisbaar. Want een computer is tegenwoordig een vereiste voor bijvoorbeeld school.

Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere en socialere samenleving.

Lees op deze pagina meer over ons donatieprogramma.