Categorieën
Dashboard Nieuws Producten

Aanwezigheids systeem

Met het aanwezigheidssysteem van Reset versimpelt en automatiseert u met een simpele technische oplossing talloze processen in uw bedrijf. Bekijk wat het registratie systeem voor uw bedrijf kan betekenen.

Volg onze Social Media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten:

Aanwezigheidssysteem

Weet waar en wanneer uw medewerkers aanwezig zijn binnen uw bedrijf.

Met het aanwezigheidssysteem van Reset versimpelt en automatiseert u met een simpele technische oplossing talloze processen in uw bedrijf. Bekijk of er voldoende BHV’ers aanwezig zijn in een bedrijfsverzamelpand. Of controleer wie er af kan sluiten.

Reset Aanwezigheidssysteem

Wat kan het aanwezigheidssysteem?

  • Aanwezigheid bepalen van medewerkers
  • Tijdsregistratie
  • Controleer aanwezigheid BHV’ers
  • Altijd een medewerker aanwezig die kan afsluiten
  • Ritregistratie
  • Data te combineren in Power BI

Wat is het aanwezigheidsregistratie systeem?

Met het aanwezigheidsregistratie systeem van Reset kan er gedetecteerd worden wie er wanneer in een pand aanwezig is. Door middel van tags die medewerkers bij zich moeten dragen en ontvangers in uw pand kan de aanwezigheid worden gecontroleerd.

Bekijk wie er aanwezig is in uw pand
Klok in met het systeem

Nooit meer inklokken.

Met dit persoonlijke aanwezigheidssyteem kunt u op een makkelijke manier tijdsregistratie uitvoeren, zonder dat een medewerker hoeft in te klokken. Zodra een medewerker het pand binnenkomt wordt zijn tag herkent en weet u wie er aanwezig is.

Inklokken en uitklokken is een proces wat nog steeds voorkomt. Wat nou als dit nog makkelijker kan door middel van het aanwezigheidsregistratie systeem. Laat een NFC reader aan de deur plaatsen, haal de tag erlangs en je bent ingeklokt. Aan het eind van de dag haalt het personeelslid de tag er weer langs en hij/zij is uitgeklokt!

Voldoe aan de corona eisen.

Het is van belang dat een bedrijf zich houdt aan de opgestelde corona eisen. Met het aanwezigheidsregistratie systeem houdt u overzicht in de bezoekersaantallen. Geef iedere bezoeker een gasten-tag en weet hoeveel personen er in uw pand zijn! 

bezoekerstags
Handig te gebruiken als BHV tool

Altijd voldoende BHV’ers aanwezig.

In het systeem kan worden aangegeven welke medewerker BHV’er is. Vooral bij bedrijven met meerdere ruimtes, of bedrijfsverzamelgebouwen is dit een handige functionaliteit. Zo kan makkelijk worden gecontroleerd op de wettelijke verplichting tot aanwezigheid van voldoende BHV’ers.

Als een pand ontruimd moet worden wegens een calamiteit kunt u in het aanwezigheidssysteem bekijken of er nog medewerkers in het pand zijn, of wie er het laatste uur zijn geweest. Dit vereist natuurlijk dat medewerkers hun tag bij zich dragen.

Slimme notificaties.

Door het automatiseren van terugkerende handelingen wint u aan efficiëntie. Er kunnen notificaties worden verstuurd als de laatste BHV’er het pand verlaat. Of als er teveel mensen aanwezig zijn in het pand. Omdat het systeem maatwerk is, zijn er talloze handige mogelijkheden te bedenken waarmee uw bedrijf efficiënter kan werken.

Two Factor Authentication

Wie sluit er af?

Niet alleen kunnen medewerkers als BHV’er worden aangeduid, ook kan er worden aangegeven of iemand mag afsluiten. Zo wordt er voorkomen dat er nog mensen aan het werk zijn, zonder dat er iemand het pand af kan sluiten. Ook dit valt slim te automatiseren met handige notificaties richting de juiste personen.

Digitale receptioniste.

Met het systeem een receptie vervangen? Door middel van een tablet zien bezoekers precies of een personeelslid aanwezig is. Integreer het systeem met Microsoft Teams en met een druk op de knop krijgt die persoon een oproep dat er een bezoeker staat te wachten. 

Ook enorm handig voor de kantinemedewerkers die zo weten hoeveel lunch ze moeten voorbereiden. 

De digitale receptie van Reset
Maatwerk in een auto van Reset
Pas het systeem ook toe als ritten registratie in uw bedrijfswagens.

Registreer wat u wilt.

Omdat wij dit aanwezigheids registratie systeem zelf hebben ontwikkeld zijn de toepassingen eindeloos. Wilt u een groot aanwezigheidsbord bij de ingang? Ritregistratie in uw bedrijfsauto’s. Of een app voor uw installateurs om te kijken wie er beschikbaar is. Geen probleem, Reset helpt en adviseert u graag. Maatwerk is mogelijk voor elk soort bedrijf. 

Combineer uw data met Power Bi.

Het is mogelijk de data van uw aanwezigheidssysteem te ontsluiten in Power BI. Op deze manier kunt u deze data combineren met tal van andere databronnen, van bijvoorbeeld uw ERP of CRM. Daarnaast is het mogelijk om met Power Apps, Power Automate, Teams of SharePoint talloze interessante integraties te bedenken die uw werk efficiënter maken.

Power Bi data
Beheer het aanwezigheidssysteem

Het beheren van het aanwezigheidsregistratie systeem

Het systeem werkt op basis van Bluetooth tags en een zender in een Raspberry Pi. Het systeem heeft zijn eigen dashboard, waar bijvoorbeeld gasten-tags kunnen worden aangemaakt. Verder zie je in het dashboard alle overige gegevens, zoals wie er aanwezig is.

Het ontstaan van het idee.

Reset was verhuisd naar een nieuw pand. Zij waren op zoek naar een systeem om te weten of er nog medewerkers in het gebouw waren die af konden sluiten. En om duidelijkheid te krijgen in het aantal BHV’ers dat aanwezig was. Het in huis Research & Development team van Reset is toen een aanwezigheid systeem gaan ontwikkelen. Tijdens het ontwikkelen kwamen er nog meer ideeën naar boven. Zoals een scherm bij de ingang, zodat bezoekers de aanwezigheid van personeel kan bekijken.

Robin van het R&D Team
Robin van Selow – R&D team van Reset

Aanwezigheidssysteem in uw pand.

Zoals uitgelegd is het aanwezigheidssysteem volledig op maat te maken. Reset zorgt er dan ook voor dat het systeem probleemloos werkt in uw pand. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel verdiepingen heeft uw pand? Hoeveel kamers heeft uw pand? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de oplossing kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm

Frank van der Zalm

Productspecialist