Categorie├źn
Bedrijfsnieuws Nieuws

Eenvoudig thuiswerken, zonder extra kosten

In het geval van een gezondheidscrisis is het belangrijk om contact met andere mensen tot een minimum te beperken.

Volg onze Social Media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze diensten:

Eenvoudig thuiswerken, zonder extra kosten.

In het geval van een gezondheidscrisis is het belangrijk om contact met andere mensen tot een minimum te beperken. Zo voorkomen we verspreiding van een virus zoals Corona. Maar hoe organiseer je dat? Hoe houdt u uw bedrijf draaiend zonder onnodig veel medewerkers op kantoor.

thuiswerken

Bent u al klant?

Als u een Reset Unlimited afneemt bij ons heeft u al de mogelijkheid om gebruik te maken van tools om thuis te kunnen werken. Wij helpen u graag met het inrichten hiervan.

Voor zo lang als nodig staan wij met man en macht voor u klaar om u te helpen met het instellen van thuiswerkoplossingen, het geven van telefonische ondersteuning en/of instructie.

Geen bezetting maar toch bereikbaar

Uiteraard wilt u bereikbaar zijn voor uw klanten. Maar als er niemand meer op kantoor aanwezig is, en uw bedrijf voornamelijk bereikbaar is via een vaste lijn, is dat erg onpraktisch. Wij geven een aantal voorbeelden van hoe u thuis goed bereikbaar kunt zijn.

Gebruik de mogelijkheden die Microsoft u te bieden heeft

Microsoft biedt binnen haar Office 365 producten diverse oplossingen om te kunnen telefoneren en bestanden te delen. Veel van onze klanten werken al met Office 365, waardoor een oplossing zoals bellen met Teams snel te realiseren is.

Bellen met Teams

Uw eigen medewerkers kunnen eenvoudig onderling contact leggen met Microsoft Teams. Dit is de applicatie binnen Office 365 voor samenwerken. Zo kunnen medewerkers eenvoudig met elkaar (video)bellen, groepsgesprekken voeren en bestanden delen. Zo blijven afdelingen goed functioneren.

VoIP en PBX koppelen met Teams

Om uw vaste lijnen door te schakelen naar mobiel zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Ook het koppelen van uw VoiP centrale aan Microsoft Teams behoort tot de mogelijkheden. De vaste lijnen komen dan binnen op de Teams App op een smartphone. Zo bent u altijd en overal bereikbaar op uw bekende telefoonnummers.

Heeft u een vraag over het werken op afstand, bellen via een App met Office 365 Teams, of kunnen wij u ergens anders mee ondersteunen, belt u ons dan zo spoedig mogelijk.
Wij helpen u graag !
Reset Servicedesk:
servicedesk@reset.nl
088 7777 800

Thuiswerken alsof je op kantoor zit

Om veilig en betrouwbaar thuis door te kunnen werken heeft u toegang tot uw software en bestanden nodig. Als klant van Reset beschikt u vaak ongemerkt over meer mogelijkheden dan u wellicht denkt. Wij helpen u graag om hiermee aan de slag te gaan.

Hieronder een paar voorbeelden

Cloud Desktop

Beschikt u bijvoorbeeld over een Cloud Desktop, dan heeft u overal toegang tot uw online werkplek. Het digitale bureaublad en is dan vanaf elk device, waar u ook bent, te benaderen. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw software en uw bestanden en kunnen uw medewerkers ook thuis gewoon productief blijven en uw klanten te woord staan.

Schermen overnemen

De werkplekken op uw kantoor vaak al zo zijn ingericht dat deze op afstand kunnen worden overgenomen en u gewoon kunt doorwerken, waar u maar wilt. Als u wilt weten of u ook over deze mogelijkheid beschikt, neemt u dan contact met ons op.thuiswerken in verband met corona virus

Twijfel niet en neem direct contact met ons op als u vragen heeft, wij helpen u graag!

servicedesk@reset.nl

088 7777 800