Categorieën
Microsoft 365 Nieuws Teams

Fiattering in Teams, met Goedkeuringen.

Snel resultaten behalen met Goedkeuringen voor Microsoft Teams. Laat werk beoordelen en goedkeuren met de nieuwe functie ‘Goedkeuringen’ in Microsoft Teams.

Volg onze Social Media en blijf op de hoogte van het laatste Teams nieuws:

Fiattering in Teams, met Goedkeuringen.

In het nieuwe onderdeel ‘Goedkeuringen’ in Microsoft Teams laat u werk beoordelen en goedkeuren. Versnel verzoeken voor goedkeuringen met uw team of collega’s. Zo kunt u altijd fiat vragen voor betalingen, credits, offerte controles, op elk moment.

Laat opdrachten beoordelen.

Vraag in een chat aan een collega een verzoek tot goedkeuring van een bestand. Alle verzoeken en aanvragen staan in één overzicht. Dit overzicht is bereikbaar via de linker menu balk in Teams.

Wat is Microsoft Goedkeuringen?

Goedkeuringen in Microsoft Teams is een nieuwe manier om alle opdrachten en uitwerkingen te laten goedkeuren in uw team. Uw team kan gemakkelijk in de chat een goedkeuring aanmaken, goedkeuringen bekijken die naar uzelf zijn gestuurd en alle eerdere goedkeuringen bekijken in één duidelijk overzicht.

Vraag makkelijk goedkeuringen aan
Laat goedkeuringen gecertificeerd ondertekenen

Hoe werkt het?

In de chat van een Teams kunt u nu op het Goedkeurings icoontje klikken onder de tekstbalk. Er opent dan een venster waarin u de gewenste informatie kan invoeren. Andere mensen in het gesprek kunnen meekijken naar het bestand en deze goedkeuren of afwijzen. Ook kunnen ze aangeven dat ze, bijvoorbeeld, meer tijd nodig te hebben. De persoon die de goedkeuring aanvraagt kan ook om een handtekening vragen, deze wordt dan via eSign ondertekend.

Verkrijg snel resultaten.

In de hub van de app staat een overzicht van alle voorgaande goedkeuringen en de statussen hiervan. Zo kunt u snel zien welke aanvragen er nog zijn en welke aangepast moeten worden.

Bekijk een duidelijk overzicht van alle aanvragen
Goedkeuringen is gebouwd met het Power Platform

Gebouwd met met Power Platform.

Goedkeuringen in Teams is gebouwd met de technieken van Microsoft Power Platform. Zo kunt u flows maken om de workflow te versnellen.

Stel dat u bijvoorbeeld het zo heeft ingesteld dat wanneer er een nieuw bestand in Sharepoint wordt geplaats, dat u automatisch gekoppeld wordt aan een goedkeuring. Zo kan er automatisch eerst bestanden of processen worden goedgekeurd, voordat ze online komen te staan.

Wilt u meer weten over Goedkeuringen?

Reset kan u hierbij goed adviseren, onze medewerkers werken zelf namelijk ook met deze functionaliteit. Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Productspecialist Frank van der Zalm

Frank van der Zalm

Productspecialist