Categorieën
Nieuws Producten

HP Z1 G5 – Een Z-workstation voor elk budget

Nu leverbaar: de HP Z1 G5! We leveren bij Reset namelijk niet alleen Cloud werkplekken, maar zijn daarnaast ook trotse leverancier van de Z-workstations van HP. Dit zijn high end desktop pc’s gericht op de zakelijke markt.

Volg onze Social Media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten:

Een Z-workstation voor elk budget

Nu leverbaar: de HP Z1 G5! We leveren bij Reset namelijk niet alleen Cloud werkplekken, maar zijn daarnaast ook trotse leverancier van de Z-workstations van HP. Dit zijn high end desktop pc’s gericht op de zakelijke markt. Geoptimaliseerd voor 2D of 3D CAD-design tot het maken van VR-content.

HP Z1 G5 tower

Kies de componenten die het beste passen bij het werk dat u doet

Maakt u ontwerpen met professionele software zoals Autodesk en SolidWorks? Kies dan voor een gecertificeerde NVIDIA Quadro® grafische kaart voor maximale prestaties. Of creëert u materiaal voor virtual reality? Ga voor een NVIDIA GeForce® RTX grafische kaart en ga helemaal voorbereid met VR aan de slag.

Haal meer uit uw professionele software

Werk met de zekerheid dat uw desktop is getest en gecertificeerd om uw belangrijkste applicaties aan te kunnen. HP heeft nauw samengewerkt met toonaangevende softwareleveranciers om naadloze en betrouwbare prestaties te garanderen tijdens elke fase van uw werk.

Bescherm uw gegevens. Bescherm uw privacy.

Elke Z1 Entry Tower bevat standaard geavanceerde beveiligingsfuncties. Veiligheidsvoorzieningen zoals HP Client Security Manager Gen 4 en HP Sure Start Gen 4 – het eerste zelfherstellende BIOS in de industrie – beschermen uw apparaat, en dus ook uw data en identiteit.

  • Windows 10 Pro 64
  • Intel® Core™ i7-9700 met Intel® UHD Graphics 630 (3,0 GHz, tot 4,7 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB cache, 8 cores)
  • NVIDIA GeForce® RTX 2080
  • 32 GB DDR4-2666 niet-ECC SDRAM (2 x 16 GB)
  • 512 GB PCIe® SSD + 16 GB PCIe® Intel® Optane™
  • Incl. HP USB Business plat toetsenbord en HP USB optische muis
HP Z1 Entry Tower Desktop

De voordelen van de HP Z1 in het kort

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro met geavanceerde veiligheid, samenwerking en verbindingsmogelijkheden.

Nvidia GeForce

Versterk uw VR-ervaring met snelle, soepele prestaties van de Nvidia Geforce RTX 2080.

Nvidia Quadro

NVIDIA en HP werken nauw samen met professionele software ontwikkelaars om Quadro kaarten te testen en finetunen voor stabiele performance.

Ruimte om te groeien

Helemaal klaar voor toekomst met 5 bays, 4 full-height slots, 3 M.2-slots en tal van configureerbare poorten.

Geoptimaliseerd voor uw software

De HP Z1 G5 is getest en gecertificeerd voor de belangrijkste design software. HP werkt samen met leading software ontwikkelaars. Zo krijgt u naadloze, betrouwbare performance, zo uit de doos.

De beste design software

HP werkt onder andere samen met SketchUp Pro. Een simpele, maar krachtige tool voor het snel en eenvoudig creëren, bekijken en modificeren van uw 3D ideeën. Het combineert de charme en spontaniteit van het potloodschetsen met de snelheid en flexibiliteit van de hedendaagse media. Met SketchUp creëert men zeer snel en eenvoudig 3D oppervlakmodellen en visualiseert deze met texturen en animaties. U kunt schaduwen van de zon evalueren, landschappen creëren, snel uw tekening opsieren met vele standaard componenten (bomen, mensen, auto’s), doorsneden van uw model maken en door uw ontwerp heen wandelen.

Render software

Enscape™ is een gemakkelijk te gebruiken real-time rendering & Virtual Reality Extension voor SketchUp ProRhinocerosRevit en ArchiCAD. Het biedt de ontwerper een snelle manier van 3D visualisatie, waardoor er snel ontwerpbeslissingen gemaakt kunnen worden.

Met Enscape™ tilt u uw presentaties – of het nu in-house is of bij een klant – naar een hoger niveau. De real-time rendering & Virtual Reality zorgen voor snellere iteraties en een efficiëntere workflow. Het is zo gemakkelijk in gebruik dat extra training eigenlijk niet nodig is.

Reset levert ook alle design- en rendersoftware die u nodig heeft voor uw designs.

autodesk

sketchup-pro

Elk Z-product van HP verdient een fantastisch display

Van CAD-modellen tot foto editing. Uw ontwerpwerk op uw HP Z1 komt tot leven op HP’s highest performance displays. De schermen hebben het enorme HP DreamColor kleurenbereik. En u kiest de grootte, resolutie en connectiviteitsmogelijkheden die bij uw werk passen.

4K DISPLAYS

Beleef nauwkeurige 10-bit kleuren in een fantastische 4K26 resolutie. Gebruik één krachtige USB-C™ aansluiting om snel aan de slag te en je bureau opgeruimd te houden.

HP Z DISPLAYS

Je productiviteit schiet omhoog met zo’n groot scherm, of zelfs een multiple display setup. Kies uit een breed aanbod van fabrieks-gekalibreerde schermen met een betrouwbaar kleurenpalet en verscheidene aansluitmogelijkheden, variërend van VGA tot USB-C™.26

HP DREAMCOLOR DISPLAYS

Maak een krachtige eerste indruk met heldere, rijke kleuren en diepe schaduwdetails. Het uitgebreide kleurenspectrum biedt meer dan één biljoen kleuren. Met DCI P3 en Adobe RGB dekking voor uitzonderlijk soepele kleurovergangen.

HP REVERB PRO VIRTUAL REALITY HEADSET

De beste manier om een digitaal gebouw te presenteren is om er echt doorheen te kunnen lopen. Met de HP Reverb VR-bril is dit mogelijk.

Een indrukwekkend 9.3 megapixel gecombineerde schermresolutie. Full RGB subpixel en uitgebreide 114 graden schermen.

HP REVERB PRO VIRTUAL REALITY HEADSET

HP VR BackPack

Geen gesjouw met VR

Gebruik ‘s werelds meest krachtige draagbare PC om vrij door ruimtes te kunnen bewegen met de HP Reverb Headset. Geen compromissen als het aankomt op kleur of resolutie.

Super vloeiende beeldsnelheden. Ultrasnelle rendertijden. Met de 8e generatie Intel® Core ™ i7-processor en NVIDIA RTX ™ GPU kun je door VR-workloads vliegen met 28% betere prestaties. Uw klanten kunnen zo live door uw ontwerpen heen lopen.

Levensechte VR als nooit tevoren

De VR backpack levert de kracht om de HP Reverb VR-headset op volledige resolutie te laten werken voor verbluffende optische resultaten.

Meer weten of HP Z-workstations?

Bent u benieuwd naar prijzen of wilt u meer informatie over de Z-lijn van HP? Neem dan contact op met Frank van der Zalm of uw accountmanager.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

    Uw gegevens