Categorieën
Nieuws

Back-up voor Microsoft 365

Microsoft biedt een groot aantal krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort daar niet bij.

Backup voor Microsoft Office 365.

Microsoft biedt een groot aantal krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort daar helaas niet bij.
Met een Backup for Microsoft Office 365 loopt u geen risico meer op verlies van toegang tot en controle over al uw Office 365-gegevens.

Let op: Met Office365 zijn het úw gegevens: u heeft er controle over en het is uw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen.

Wist u dat 60% van alle gevoelige cloudgegevens is opgeslagen in Office-documenten en dat van 75% daarvan GEEN back-up wordt gemaakt? Een Backup for Microsoft Office 365 stelt u in staat om veilig back-ups van Office 365 te maken.


Onze back-up wordt mogelijk gemaakt door

VEEAM backup Microsoft Office 365
Microsoft Gold Partner

Wat zit er in een back-up van Office 365?

Gegevens van Office 365 Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams worden opgehaald uit een cloud-based instance van Office 365.
In de Veeam software kan worden ingesteld hoe vaak een back-up moet worden gemaakt.

microsoft 365 backup services
Maak een back-up van Office 365.
Doorzoek Office 365-gegevens.

Doorzoek de Office 365 back-up.

Zonder een gemakkelijk toegankelijke kopie van uw gegevens kan het ophalen van e-mails in verband met regelgeving of compliancevereisten kostbaar en tijdrovend zijn, en leiden tot een ingrijpende onderbreking van de bedrijfsactiviteiten.
U kunt met behulp van de vertrouwde, geavanceerde zoekfuncties en flexibele herstel- en exportopties Office 365-gegevens doorzoeken. Net zo gemakkelijk als met een traditionele lokale gegevensback-up.

Herstel Office 365 met flexibele herstelopties.

Betrouwbaar herstel van Office 365-mailitems, SharePoint-sites, -documenten, -bibliotheken en -lijsten, maar ook van OneDrive for Business-accounts, -bestanden en mappen met een paar klikken.

  • Snel afzonderlijke objecten, waaronder Microsoft Teams-gegevens, in een beveiligde en gearchiveerde kopie van uw Office 365-data zoeken en herstellen.
  • Direct herstel van Office 365-items dankzij een baanbrekend aantal manieren die voor ultieme herstelflexibiliteit zorgen.
Herstel Office 365 met flexibele herstelopties
Voldoe aan beveiligings- en
compliancevereisten

Voldoe aan beveiligings- en
compliancevereisten.

Zorgen over beveiliging en compliance zijn een belangrijke reden voor de noodzaak van back-ups van Office 365.

  • Bewaar gegevens op basis van een retention policy voor de lange termijn, met het oog op regelgeving of compliancevereisten.
  • Herstel dankzij geavanceerde zoekfuncties precies wat u nodig heeft, niet meer en niet minder.
  • Verbeter de beveiliging vanOffice 365-back-upgegevens met meervoudige verificatie.

Neem contact op.

Neem meer contact op voor meer informatie over onze Microsoft 365 back-up service of kom langs voor een kopje koffie bij ons op kantoor

U kunt natuurlijk ook bellen naar 0174 200 307, of mailen met f.vanderzalm@reset.nl of neem direct via Microsoft Teams contact met mij op.

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist bij Reset

    Uw gegevens